Aspirator cu sac Philips Power Life FC8453/91 – pareri si review

Cumparatorii sunt intotdeauna atenti la raportul calitate – pret in momentul in care decid sa isi achizitioneze un nou produs electrocasnic. Firma producatoare este foarte importanta pentru ca ofera o garantie in plus, acesta fiind motivul pentru care tot mai multi clienti se orienteaza spre aparatele Philips care sunt calitative si performante.

Aspiratoarele, de exemplu, sunt unele dintre cele mai apreciate pentru ca respecta normele europene in vigoare. In plus, au un consum redus de energie ceea ce inseamna ca facturile de curent vor ramane constante indiferent de perioada de utilizare a produsului.

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sac Philips Power Life FC8453/91

Este un produs performant care vine impreuna cu o serie de accesorii extrem de utile care simplifica munca gospodinelor in locuinta. Capul de aspirare TriActive este perfect pentru curatarea in profunzime a covoarelor, in timp ce periile pentru spatii inguste patrund chiar si in zonele greu accesibile acolo unde mizeria se aduna in exces si unde femeile reusesc cu greu sa ajunga.

Capacitatea de colectare este de 3 l
ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie utilizatorilor datorita faptului ca sacul nu trebuie schimbat dupa fiecare utilizare. De asemenea, manerul ergonomic este foarte practic permitand aspirarea cu usurinta a tuturor suprafetelor.

Marele avantaj este acela ca aspiratorul Philips poate fi utilizat atat pe suprafetele dure, cat si pe covoare sau tapiterie reusind sa inlature in cel mai eficient mod orice urma de praf sau de mizerie din incapere. Filtrul HEPA este cel care elimina bacteriile in proportie de 99% lasand in urma o atmosfera placuta si un aer curat si proaspat atat de necesar pentru desfasurarea in voie a activitatilor zilnice.

Modelul de fata este foarte practic si usor de folosit pentru ca are o raza de actiune ampla de pana la 8 metri, dar si o greutate redusa de doar 4 kg ceea ce inseamna ca poate fi transportat cu usurinta dintr-o incapere in alta.

Are o putere de 1500 W ceea ce inseamna ca este un aparat puternic care indeplineste cu succes necesitatile tuturor utilizatorilor. Are un design modern si niste dimensiuni compacte care permit depozitarea cu usurinta in orice incapere, fara sa ocupe prea mult loc.

Din pacate, nivelul zgomotului atinge 85 dB ceea ce reprezinta un mare dezavantaj pentru anumiti clienti. Cumparatorii care au copii mici in intretinere sau cei care locuiesc la bloc se vor orienta catre produse mult mai silentioase care sa nu deranjeze pe cei din jur.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here