Aspirator cu sac Philips Power Life FC8457/92, 3 l, Tub telescopic, 1500 W – pareri si review

A achizitiona un nou produs electrocasnic poate reprezenta o adevarata provocare, mai ales pentru clientii care nu au cunostiinte tehnice si care nu stiu sa faca diferenta intre modele. Sfaturile agentilor economici sunt mai mult decat binevenite in astfel de situatii, acestia fiind la curent cu toate calitatile.

Marile magazine sunt pline de aspiratoare, acestea fiind unele dintre cele mai bine vandute aparate. Cu o durata de viata de 6-7 ani, acestea sunt inlocuite in mod periodic cu altele mai noi si mai performante care au raport calitate-pret extrem de accesibil.Aspirator cu sac Philips Power Life FC8457/92

Merita achizitionat un aspirator cu sac Philips Power Life FC8457/92

Are un design elegant cu dimensiuni compacte motiv pentru care este foarte usor de depozitat in orice spatiu. Are un maner ergonomic foarte lung care asigura un plus de confort si care reuseste sa acopere o zona mai ampla de actiune. Locurile mai greu accesibile sunt si ele curatate cu usurinta ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru gospodinele care pierdeau suficient de mult timp incercand sa adune toata mizeria.

Aspiratorul este dotat cu un cap de aspirare TriActive are ofera 3 actiuni dintr-o singura miscare. In primul rand, deschide covorul cu ajutorul talpii special construite reusind sa indeparteze praful si sa aspire mizeria. In al doilea rand aspira obiectele mai mari fara sa existe riscul infundarii tevii si, nu in ultimul rand, stange mizeria de pe langa mobila sau pereti cu ajutorul accesoriilor.

Philips utilizeaza saci de 3 l la astfel de modele de aspiratoare pentru a permite o utilizare cat mai eficienta. In felul acesta, sacul se schimba mult mai rar in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala. In plus, este foarte usor de inlocuit ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Asigura o aspirare uscata avand si un derulator automat de cablu care strange firul imediat dupa utilizare mult mai simplu si usor venind in felul acesta in ajutorul utilizatorului. Are o putere de 1500 W ceea ce inseamna ca poate curata eficient si rapid o suprafata destul de mare.

Desi este prevazut cu sac textil, aspiratorul vine cu un sac de unica folosinta care trebuie aruncat dupa ce se umple. Din acest motiv, utilizatorii sunt nevoiti sa achizitioneze separat sacii necesari ceea ce presupune o cheltuiala in plus. De asemenea, nivelul zgomotului atinge 85 dB si poate fi usor deranjat pentru vecini atunci cand este in functiune.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here