Aspirator cu sac Rowenta RO6486EA Silence Force 4A Full Care, 750W – pareri si review

Rowenta este o marca cu greutate atat pe plan national cat si international. Aspiratorul cu sac Rowenta este o investitie de viitor, chiar daca, datorita noilor modele de aspiratoare aparute, pare de domeniul trecutului. Aspiratorul cu sac este la fel de bun ca si cel vertical, ca si cel de mana sau cu aspirare umeda. Iar modelul Rowenta Silence Force Full Care, cu sac de 4.5 litri, tub telescopic metalic de culoare gri, este potrivit persoanelor pentru care curatenia este importanta!Aspirator cu sac Rowenta RO6486EA Silence Force 4A Full Care

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Rowenta

Aspiratorul este un accesoriu nelipsit din orice gospodarie, din firme mici, mijlocii si mari, din afaceri HoReCa si din alte domenii. O aspirare perfecta asigura o stare de bine atat membrilor familiei, locatarilor, cat si angajatilor, in functie de caz. Aspirarea se face cu ajutorul unui dispozitiv special proiectat pentru a elimina praful, mizeria, parul de animale, toate bacteriile si particulele care ar putea dauna sanatatii.

Aspiratorul cu sac Rowenta este echipat cu tehnologie silentioasa, astfel incat nu este la fel de deranjant ca celelalte modele. Silence Force A4 si-a primit numele chiar de la silentiozitatea de care da dovada, oferint un nivel de confort ridicat, chiar la utilizarea acestuia. Cei 63 de decibeli ar putea fi comparati mai degraba cu o combina frigorifica, nicidecum cu un aspirator.

Mai mult, are un cap de aspirare Deep Clean care inlatura toata murdaria de pe suprafete si combina eficienta si performanta in utilizare. Este cel mai silentios aspirator de clasa energetica si de performanta A, pentru toti indicatorii, ceea ce inseamna ca are si trei niveluri de filtrare care ajuta la captarea a 99% din particulele de praf aspirate.

Unul din cele mai performante produse de pe piata, gata sa fie utilizat zilnic, cu o putere de aspirare mare si un motor cu consum energetic redus, modelul de aspirator cu sac Rowenta asigura o igiena impecabila si eliminarea mirosurilor, chiar si in spatiile in care sunt tinute animale de companie. Este un produs flexibil, usor de manevrat, care confera libertate de miscare, are un sac igienic de capacitate mare si o autonomie perfecta pentru aspirarea celor mai mari suprafete, fara a goli continutul.

Pretul este putin prea ridicat pentru asteptarile oamenilor cu salarii nu foarte mari, in ceea ce priveste costul unui aspirator obisnuit, insa acesta nu este orice aspirator, ci este cel mai silentios, mai performant si mai modern, cu garantia ca filtrele nu trebuie schimbate pe toata durata de viata a aspiratorului!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here