Aspirator cu sac Rowenta Silence Force Compact 4A RO6383 – pareri si review

O curatenie eficienta necesita aparate pe masura, aspiratorul fiind inamicul numarul 1 al prafului din casa. Aspiratorul cu sac este cel mai raspandit in locuintele ramanilor si vine in forme diferite, cu puteri de aspirare variate si perii din ce in ce mai sofisticate si eficiente.

Caracteristici si avantaje Rowenta Silence Force Compact 4A RO6383

Acesta este un aspirator performant, silentios si compact, un aspirator puternic la interior si silentios la exterior, ideal atat pentru suprafetele mici cat si pentru suprafetele mai mari. Asociaza nivelului sau sonor redus, de doar 71 dB, o excelenta performanta de aspirare si o filtrare de inalta calitate. Capul Delta Silence este dotat cu o forma triunghiulara pentru a ajunge in locurile mai putin accesibile. Fluxul de aer optimizat garanteaza un nivel sonor redus, acest aspirator fiind cu pana de sase ori mai silentios decat unul clasic.

Peria special conceputa pentru parchet permite aspirarea eficienta a solurilor mai fragile fara sa le deterioreze. Pentru a curata intr-un mod mai eficient mizeria incrustata, acest aspirator este dotat cu o perie miniturbo, deosebit de eficienta.

Pentru un aer mai sanatos, filtrul HEPA H13 retine toate substantele alergene si acarienii. Tubul sau telescopic permite reglarea inaltimii in functie de preferinte si evita aplecarea in timpul aspirarii. Lungimea cablului permite o aspirare placuta, are 8,4 m Este dotat cu Compact System ceea ce permite o depozitare mai eficienta a tuburilor pentru a castiga mai mult spatiu, cu pana la 30%. Rotile sale sunt suple, nu deterioreaza suprafata.

Sacul Wonderbag are o capacitate de 3,5 litri ceea ce inseamna ca se va umple mai greu decat un sac clasic. Un indicator avertizeaza cand este necesara schimbarea sacului. Aspiratorul are o putere mare de curatare, de 750W ceea ce inseamna o aspirare rapida. In plus, acest aspirator este singurul de pe piata care face partedin clasa A cand vine vorba de cele patru domeni vizate: eficienta energetica, emisii de praf, curatarea covoarelor si curatarea suprafetelor dure.

Acest aspirator se remarca prin faptul ca are o capacitate mare de colectare si este silentios, suprafata de aspirare este una generoasa. Singuurl dezavantaj este pretul usor piperat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here