Aspirator cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH – pareri si review

Aspirator cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH - pareri si review

Orice client isi doreste performanta inalta de aspirare atunci cand alege un nou model de aspirator. Acesta trebuie sa fie calitativ si fiabil, dar si sa aiba un pret accesibil oricarui buzunar pentru ca investitia sa fie una sigura si profitabila.

In ultimul timp, tot mai multi utilizatori decid sa cumpere produse Rowenta pentru ca respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus. Mai mult decat atat, consumul de energie este unul mult mai mic in comparatie cu alte modele existente pe piata ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH

Are o capacitate de 1500 W fiind un produs puternic, special conceput pentru suprafetele dure si pentru covoare. Elimina praful in profunzime si inlatura orice urma de mizerie intr-un timp foarte scurt fiind ideal pentru gospodinele care vor sa termine curatenia mult mai repede.

Modelul de fata permite o aspirare uscata, dar si o aspirare umeda fiind ideal in special pentru persoanele care sufera de alergii. Praful este indepartat in proportie de 99% ceea ce este perfect, mai ales in cazul copiilor mici care sunt foarte sensibili si predispusi la imbolnavire.

Capacitatea de colectare este de 30 l fiind una dintre cele mai mari ceea ce ofera o autonomie sporita. Recipientul este foarte usor de golit atunci cand se foloseste apa, iar sacul textil se schimba rapid fara sa lase nicio urma de mizerie.

Este usor de manevrat datorita cablului de alimentare care are o lungime de 5 m si care ofera o raza mai mare de actiune. Intreaga sufragerie poate fi aspirata dintr-o singura miscare. In plus, accesoriile incluse sunt mai mult decat utile si ajuta la indepartarea prafului din zonele greu accesibile. De exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt perfecte pentru spatiul din spatele canapelei acolo unde este greu de ajuns si unde mizeria se depune in cantitati destul de mari.

Toate componentele sunt de buna calitate, iar rotile de cauciuc masiv asigura o transportare usoara intre camera fara sa zgarie podeaua sau orice alta suprafata dura din locuinta. Mai mult decat atat, dispune inclusiv de functia de suflare a aerului care este perfecta pentru indepartarea frunzelor, in special in cazul celor care stau la casa.

In ciuda tuturor acestor calitati, aspiratorul Rowenta Wet & Dry RU5053EH este unul masiv care ocupa un spatiu de depozitare destul de mare. Nu este o varianta potrivita pentru persoanele care stau la bloc sau care nu dispun de foarte mult loc.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here