Aspirator cu sac Samsung VC15F30WNHR, 3 l, Tub telescopic – pareri si review

Samsung lanseaza produse electrocasnice performante care se gasesc la preturi accesibile oricarui buzunar. In plus, aceste aparate sunt calitative si fiabile ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

In functie de preferintele fiecarui utilizator exista modele diferite care indeplinesc anumite functii. In principiu, toate aspiratoarele au o putere mare de absorbtie pentru a asigura o curatare eficienta si rapida, dar si un consum mult mai mic de energie electrica.Aspirator cu sac Samsung VC15F30WNHR

Merita achizitionat aspiratorul cu sac Samsung VC15F30WNHR, 3 l, Tub telescopic, 1550 W, Filtru HEPA, Rosu?

Cu siguranta este unul dintre cele mai interesante aspiratoare datorita faptului ca este dotat cu o protectie moale pentru mobila care impiedica lovirea mobilierului sau a peretilor din locuinta. Este prevazut cu un amortizor amplasat in fata aspiratorului care protejeaza obiectele din camera.

Sistemul de filtrare este unul performant care elimina praful din incapere. Filtrarea HEPA retine particulele de praf, dar si alergenii motiv pentru care sanatatea utilizatorilor este mereu protejata. Acestia au nevoie sa respire un aer curat pentru a se putea odihni si pentru a-si desfasura in voie activitatile zilnice.

Alimentarea se face la retea cu un cablu destul de lung care ofera o raza mare de actiune fara sa fie nevoie de mutarea in prize diferite. In plus, derulatorul automat de cablu simplifica procesul de stranger dupa terminare curateniei.

Aspiratorul se poate folosi cu succes pe toate tipurile de suprafete, de la covoare si tapiterie pana la pardosea si mobila. In plus, este dotat cu accesorii utile care elimina praful chiar si din spatiile greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilei sau de sub canapele unde este destul de dificil de ajuns cu produsele obisnuite.

Are un design elegant si niste dimensiuni compacte care permit depozitarea in orice spatiu. Mai mult decat atat este foarte practic si foarte usor de folosit datorita greutatii relativ reduse, dar si a manerului ergonomic care ofera o raza mult mai ampla de actiune.

Capacitatea de colectare este de 3 l ceea ce ofera autonomie gospodinelor care nu trebuie sa inlocuiasca sacul foarte des. Schimbarea acestuia se realizeaza foarte simplu ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Un dezavantaj il reprezinta nivelul de zgomot
care atinge 76 dB si care poate cauza un real disconfort, mai ales pentru vecini daca este folosit in afara orelor permise.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here