Aspirator cu sac Samsung VCC52E5V36 – pareri si review

Ce zici, nu ai si tu nevoie de un ajutor eficient, rapid si foarte prietenos pentru curatarea podelelor? Nu-i asa ca atunci cand vine vorba de sesiunile de curatenie generala, totul devine mai complicat si mult mai obositor? Ei bine, lucrurile nu ar trebuie sa fie chiar asa de neplacute, de aceea, iti recomandam sa acorzi mai multa atentie specialului aspirator cu sac Samsung VCC52E5V36. Acesta este un produs cu functii de baza de calitate superioara, ce-ti este oferit la un pret mai mult decat avantajos, astfel nu trebuie sa fie ratat.

Samsung ofera prin toate produsele sale, calitate la cele mai inalte standarde. Nu cred ca gresim atunci cand afirmam ca prin unele produse, Samsung dicteaza chiar standardul calitatii, la care si-ar dori sa se alinieze si alte firme. Desi calitatea produselor Samsung este una greu de atins, pretul acestor produse este unul cat se poate de mic, adaptat capacitatii economice a fiecaruia dintre noi. Un exemplu elocvent este oferit despre aspiratorul Samsung despre care urmeaza sa va vorbim si care ofera functii standard, calitate superioara, la un pret impresionant de mic.

Acest model este unul cu sac, ce foloseste modul de aspirare uscata si care se alimenteaza la retea, avand un fir cu o lungime de 6 m, ceea ce ofera o raza de actiune de aproximativ 9 metri. Motorul are o putere foarte generoasa, de 1500 W. Capacitatea de colectare este de 2.5 litri, ceea ce iti permite sa speli ceva mai rar sacul si sa-l schimbi si mai rar, economisind astfel timp si bani.

Filtrul special Micro Cyclonic este cel care garanteaza pentru eficienta impresionanta a acestui special aspirator. Un adevarat ciclon, aspira in mod rapid orice tip de particula, chiar si de cele mai mici dimensiuni, astfel nu te vei bucura doar de curatenie ci si de un aer igienizat, lipsit de o buna parte din particulele patogene sau alergice. De asemenea,trebuie sa mentionam faptul ca acest aspirator poate sa fie folosit pe orice tip de suprafata, atat pe cele foarte dure cat si pe diverse tipuri de covoare si mochete. Poate sa patrunda in profunzimea oricarei structuri, sa curate eficient, fara sa distruga nici cel mai fine suprafete.

Accesoriul pentru spatii inguste este de un real ajutor, patrunzand in acele locuri care pana acum pareau de-a dreptul incomode. Tubul este unul telescopic ce ofera usuinta in manevrare. Sistemul de deplasare este simplificat, rapid, astfel incat sa nu reprezinte un amanunt ce te-ar incomoda. Aspiratorul cu sac Samsung VCC52E5V36 cantareste 6 kg, ceea ce ii ofera o impresionanta stabilitate care iti va fi foarte folositoare, usurand cu mult procesul de aspirare, transformandu-l chiar intr-o activitate ce poate sa fie considerata placuta.

Samsung nu te va dezamagi nici de aceasta data, de aceea, ofera-i credit si achizitonaza-ti acest special aspirator. Investitia este una minima iar beneficiile sunt cat se poate de importante. Bucura-te de un produs inovator, ingenios si-n acelasi timp simplu si traditional, ideal pentru a deveni alegerea celor care-si doresc ce este mai bun pentru locuinta lor.

Vezi mai multe detalii si pretul produsului!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here