Aspirator cu sac Samsung VCC54E1H31, 1500 W, 3 l – pareri si review

Desi pe piata din tara si de peste hotare au aparut tot felul de modele de aspiratoare si produse de curatare moderne, cu siguranta unele modele mai vechi nu sunt deloc de neglijat. In primul rand, aspiratoarele cu sac sunt cele mai utilizate produse din aceasta gama ale momentului, in ciuda faptului ca au aparut si modelele verticale cu parti detasabile. Aspiratorul cu sac Samsung cu o capacitate de 3 litri si un tub telescopic din metal este perfect pentru curatenia in case si apartamente!Aspirator cu sac Samsung VCC54E1H31

Pana acum cativa ani, aspiratoarele cu sac erau cele mai moderne produse ale momentului. Acum insa au aparut aspiratoarele verticale, sau aspiratoarele umede, care atrag mai mult atentia cumparatorilor, starnindu-le curiozitatea. Insa un aspirator cu sac ramane o alegere potrivita, pentru ca toata murdaria este colectata intr-un sac suficient de spatios incat sa nu necesite schimbat si curatat foarte des si care foloseste aspirarea uscata.

Avantaje aspirator cu sac Samsung

Desi nu se alimenteaza decat la retea, neavand baterie reincarcabila, sau variator de putere, beneficiaza de un derulator automat al cablului si acest aspirator trage foarte bine murdaria de pe mai multe tipuri de suprafete. Are un tub telescopic metalic si isi dovedeste performanta atat pespatiile dure cat si pe suprafetele moi precum mochete sau covoare.

Mai mult, aspiratorul Samsung vine „la pachet” cu un accesoriu pentru spatii inguste, astfel incat sa nu mai fie dificila aspirarea in cotloane mai greu de ajuns, sau sa fie necesara folosirea unei metode alternative. Puterea de aspirare este de 380 W, este foarte puternic, insa face mult zgomot. Aspiratorul Samsung atinge chiar si 82 de decibeli, ceea ce inseamna ca poate fi deranjant pentru ceilalti membrii ai familiei sau chiar pentru vecini.

Aspiratorul este foarte bun, eficient, isi indeplineste cu brio functiile pentru care a fost proiectat si are o comanda pe maner foarte utila. De asemenea, se poate spune despre acest produs ca este compact, are o putere mare de aspirare si nu ocupa mult spatiu de depozitare, chiar daca nu este model vertical care poate fi „ascuns” dupa usa.

Per total, achizitionarea unui aspirator cu sac Samsung se va dovedi o investitie foarte buna, atat din punct de vedere al raportului calitate-pret, cat si in ceea ce priveste durabilitatea, rezistenta in timp, fiabilitatea si performanta, iar centrul de comanda pe care il are pe manerul furtunului care ofera posibilitaea opririi sau pornirii aparatului sau schimbarii puterii de aspirare este ideal!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here