Aspirator cu sac Samsung VCC61E1V3R – pareri si review

Aspirator cu sac Samsung VCC61E1V3R - pareri si review

Cele mai cautate aspiratoare sunt fara doar si poate cele cu sac pentru ca ofera un grad ridicat de autonimie avand o capacitate de colectare mult mai mare. Gospodinele au nevoie de un aspirator performant care sa nu necesitate o curatare dupa fiecare utilizare asa cum se intampla in cazul aspiratoarelor verticale, de exemplu.

Samsung este producatorul preferat de clientii care vor sa aiba parte de un produs de calitate la un pret accesibil oricarui buzunar. In plus, designul elegant si modern ofera o nota de rafinament oricarei locuinte si reuseste sa atraga privirile inca din primul moment.

Punctele forte ale aspiratorului cu sac Samsung VCC61E1V3R

Este un aspirator foarte usor de manevrat datorita furtunului pivotant care asigura o curatenie comoda. In plus, manerul ergonomic este practic si usor transformand intreaga activitate intr-una extrem de placuta si de relaxanta pentru orice gospodina. Durerile de spate sunt istorie asa ca noul model Samsung este o investitie profitabila.

Mai mult decat atat dispune de un sistem de instalare in doua sensuri pentru o aspirare mult mai comoda, dar si pentru o depozitare mai usoara. Dimensiunile compacte completeaza acest aspect, aparatul ocupand un spatiu redus comparativ cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Se poate folosi cu succes pe mai multe suprafete avand inclusiv un variator de putere. De la mobilier, tapiterie, covoare sau podea, totul este atent curatat pentru inlaturarea tuturor urmelor de mizerie. Este dotat chiar si cu accesorii utile pentru spatii inguste care simplifica munca gospodinelor si care se pot folosi pentru zonele inaccesibile acolo unde praful se depune in exces. In felul acesta, se va realiza o aspirare temeinica, fiecare loc stralucind la propriu.

Are o putere mare de absorbtie gratie celor 1500 W care inlatura scamele, firele de par sau orice alta urma vizibila. Covoarele sunt aspirate in profunzime ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales pentru familiile cu copii mici. Acestia au tendinta de a se juca foarte mult de jos asa ca au nevoie de un mediu curat si igienizat pentru evitarea imbolnavirii sau a aparitiei alergiilor atat de suparatoare.

Sacul are o capacitate de 3 l fiind foarte usor de schimbat. Nu ramane nicio urma de mizerie ceea ce reprezinta un mare punct in plus. Cu toate acestea are un nivel al zgomotului ce atinge 79 dB ceea ce inseamna ca produce o galagie destul de mare. Se recomanda utilizarea acestui aspirator doar in timpul orelor permise, altfel vecinii se vor arata deranjati de sunetele emise.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here