Aspirator cu sac SHOP VAC Micro 10 – pareri si review

Exisa o multime de companii mai putin cunoscute la nivel international care lanseaza produse accesibile din punct de vedere financiar care isi indeplinesc sarcinile cu brio si care reusesc sa indeplineasca necesitatile tuturor membrilor familiei. Spre exemplu, Shop Vac dispune de o gama intreaga de aspiratoare care elimina praful in totalitate si care respecta toate normele europene in vigoare.

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sac SHOP VAC Micro 10

Se poate folosi atat la aspirare uscata, cat si la aspirare umeda ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru gospodinele care isi doresc sa realizeze o curatenie impecabila in locuinta. Este un produs usor si portabil care poate fi mutat dintr-o incapere in alta fara nici cel mai mic efort.

Aspira absolute toate suprafetele de la mobilier si canapele, pana la podea sau covoare. Mizeria si praful sunt eliminate in profunzime, iar in urma ramane o atmosfera curata si placuta atat de necesara pentru desfasurarea activitatilor zilnice.

Modelul de fata are o serie de accesorii care simplifica munca gospodinelor reducand la jumatate timpul petrecut de acestea pentru aspirare. Periile pentru spatii inguste sunt unele dintre cele mai folosite, in special pentru zonele din spatele sifonierului acolo unde destul de greu de ajuns si unde praful se depune in exces.

Are un design unic si interesant care se potriveste in orice locuinta oferind un aer elegant si rafinat. De asemenea, dimensiunile compacte sunt cele care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Capacitatea de colectare de aproape 10 l este mai mult decat suficienta pentru aspirarea tuturor spatiilor in asa fel incat aspiratorul poate fi folosit chiar si pentru cladirile de birouri sau pentru spatiile comerciale permitand curatarea suprafetelor dintr-o singura miscare.

Aspiratorul are o raza de actiune destul de ampla gratie cablului de alimentare, dar si a furtunului de aproape 2 metri care ofera un grad ridicat de manevrabilitate. Este un produs usor de folosit de catre toti membrii familiei putand fi transportat dintr-o incapere in alta fara prea mare efort.

Din pacate, accesoriile nu sunt atat de bune din punct de vedere calitativ ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru anumiti clienti care pot opta pentru un altfel de model. Cu toate acestea, raportul calitate-pret este unul mai mult decat accesibil ceea ce inseamna ca aspiratorul SHOP VAC Micro 10 este o investitie profitabila.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here