Aspirator cu sac SHOP VAC Micro 4 – pareri si review

Majoritatea firmelor producatoare de aparate electrice si electrocasnice se afla in competitie in ceea ce priveste oferta de echipamente destinate efectuarii curateniei. Fiecare dintre acestea doreste sa ofere produse cat mai performante si care sa satisfaca totalitatea nevoilor clientilor lor. In general, oamenii sunt interesati sa cumpere aparate electrocasnice care sa le usureze foarte mult munca, uneori chiar sa le-o inlocuiasca complet. Aspiratorul cu sac SHOP VAC comercializat de firma GEEK BORDEA INTERNATIONAL vine in ajutorul acester persoane, ajutandu-i in procesul de curatenie.

Merita achizitionat un astfel de produs, SHOP VAC Micro 4?

Acest aparat electrocasnic prezinta o aspiratie atat umeda cat si uscata, fiind usor si portabil in orice colt al case in care se doreste sa se realizeze curatenia. Se foloseste foarte rapid in locuinta, dar si in garaj, atelier sau chiar masina, indiferent de tipul murdariei. Se alimenteaza la orice retea de energie electrica si are o greutate de 2,1 kg, fiind usor de folosit de orice persoana, indiferent de varsta, putand fi transportat cu usurinta oriunde este nevoie. Este conceput in asa maniera incat reuseste sa curete intr-un timp foarte scurt mult suprafete. El este realizat doar in culoarea neagra.

Aspiratorul cu sac prezinta o serie de accesorii care il fac sa indeplineasca cat mai multe functii. Are un furtun de 1,2m x32mm, trei prelungitoare din plastic, o duza de 254 mm pentru aspirarea umeda sau uscata, o duza pentru spatii inguste si una pentru materiale textile. Are incorporate si doua filtre: unul pentru hartie si altul pentru spuma. Aparatul electrocasnic are si un suport de perete care ii faciliteaza depozitarea atunci cand nu este folosit.

Sacul in care sunt adunate praful si celelalte resturi este confectionat din hartie, ceea ce inseamna ca nu are o rezistenta atat de mare ca atunci cand ar fi fost realizat din alt material.

In concluzie, chiar daca materialul sacului de acumulare nu este chiar atat de rezistent la o cantitate de reziduri mare, celelalte functii ale aspiratorului il plaseaza in randul achizitiilor de succes.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here