Aspirator cu sac SHOP VAC ULTRA 30 – pareri si review

De-a lungul timpului, omenirea a fost martora unui considerabil progres tehnologic care astazi se reflecta in mod clar mai ales in obiectele ce corespund uzului zilnic. Tinand cont de domeniile in care aceasta evolutie a avut posibilitatea sa patrunda, poate fi usor demnostrat faptul ca aceasta a pus stapanire si pe industria produselor electrocasnice, unul dintre cele mai bune exemple in acest caz fiind aspiratoarele cu sac. Concepute pentru a servi la folosirea in industrie si constructii, ele se remarca prin numarul mare de avantaje cu care vin la pachet.

Ce cuprinde mai exact acest pachet de avantaje?

Aspiratorul cu sac SHOP VAC ULTRA 30 este cu siguranta solutia cea mai buna in pastrarea curateniei si igienei in mod permanent in domeniile de industrie si constructii. Remarcandu-se mai ales prin puterea mare de 1800 de Watti si prin modul de functionare silentioasa, acesta vine in ajutorul utilizatorilor mai ales prin capacitatea de curatare cat mai precisa a suprafetelor.

Benficiind de o cuva de plastic care are capacitatea de 30 de litri, la care se adauga cordonul retractabil cu o lungime de 2 m si tubul telescopic de metal, produsul ofera incredere si siguranta oricui atunci cand vine vorba de inlaturarea murdariei. In felul acesta, gunoaiele sunt colectate de pe o suprafata mare, nefiind nevoie inlocuirea sacilor la intervale scurte de timp, iar lungimea cablului de alimentare permite deplasarea rapida si usoara a apiratorului la distante mari.

Este prevazut cu o gama variata de accesorii ce permit usurarea efortului depus in curatarea zonei dorite, precum furtunul cu insurubare de 2.4m x 32 mm, prelungitoarele metalice blocabile, duza de 254mm pentru umed/uscat, duza pentru suprafete multiple, duza pentru suprafete inguste, duza pentru textile, peria rotunda si filtrele pentru cartus sau pentru umed.

Un minus printre caracteristicile modelului SHOP VAC ULTRA 30 ar putea fi reprezentat de greutatea prea mare a acestuia, de 8 kg, ce ar putea restrictiona manevrarea lui cu usurinta.

In concluzie, functiile si specificatiile inovative care intra in componenta aspiratorului il fac sa merite pretul la care este vandut, micile dezavantaje de care acesta dispune fiind aproape nesemnificative.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here