Aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W – pareri si review

Iti doresti sa-ti cumperi un aspirator de calitate dar pentru asta nu esti dispus sa dai o suma foarte mari de bani? Atunci iti oferim noi o solutie cat se poate de convenabila. Achizitioneaza-ti acest special aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W al carui pret este unul mai mult decat avantajos. Pentru a te convinge ca nu faci niciun fel de compromis alegandu-l, iti spunem care sunt cele mai importante caracteristici tehnice care ii sustin din plin eficienta, calitate, utilitatea si durabilitatea.

Star Light este o marca 100% romaneasca, proprie eMag care ofera o gama impresionanta de produse inovatoare, de calitate superioara, la preturi cat se poate de avatajoase. Astfel, te invitam sa oferi incredere unui produs romanesc si iti spunem ca nu o sa fii dezamagit de alegerea pe care ai facut-o. Aspiratorul despre care urmeaza sa-ti vorbim este un produs semnat de catre Star Light care merita sa fie privit ceva mai de aproape de catre cei interesati. Suntem in fata unui model cu sac ce foloseste aspirarea uscata si alimentarea la retea, avand un cablu cu lungimea de 5 metri ce ii ofera o raza de operare de 8 metri.

Motorul este unul cu o putere destul de mare, de 1400 W. Colectarea se face intr-un sac textil, usor de curatat, lavabil, care prezinta o capacitate de 2 litri. Acest aspirator poate sa fie folosit pe multi-suprafete, dovedindu-se eficient in orice situatie. Parchetul, gresia, chiar si marmura, covoarele si mochetele de diferite considitente si grosimi vor fi eficient curatate pana in profunzime. Praful, murdaria solida dar si cea lichida, firele de par, sunt aspirate complet, astfel incat podeaua ta sa ramana cu adevarat curata. Accesoriul special pentru spatii inguste nu lipseste, permitandu-ti sa ajungi in cele mai incomode colturi ale locuintei tale.

Din punct de vedere a usurintei in folosire,Star Light nu te dezamageste, propunandu-ti un produs foarte prietenos care cantareste doar 4.3 kg si prezinta un sistem de roti care permit o mobilitate maxima. De asemenea, tubul este unul telescopic care impune o maleabilitate crescuta. Ai un progam destul de complicat si nu iti permiti sa faci curat decat noaptea tarziu sau dimineata devreme, atunci ar trebui sa stii ca nivelul de zgomot produs e acest model este unul acceptabil care nu o sa-ti deranjeze vecinii si nici chiar membrii familiei care dorm in acest moment. Avand un aspect compact, poate sa fie depozitat cu usurinta, nu ocupa mult loc si nu devine un obiect care sa-ti stea in cale atunci cand esti foarte ocupat si in cautarea altor lucruri importante.

Nu-i asa ca asta era ceea ce tu iti doreai,mai ales ca pretul la care iti este oferit este unul mai mult decat avantajos? Pentru atunci cand nu-ti permiti investitii materiale mari si totusi cauti un aliat de incredere pentru curatarea prodelelor, alege utilul aspirator cu sac Star-Light ASTY-1420W, nu vei fi dezamagit de calitatea functiilor de baza pe care le detine. Nu tot timpul ai nevoie de inovatie, uneori simplitatea este solutia celor mai importante probleme din viata ta. Bucura-te din plin de ea, prin electrocasnice utile si foarte eficiente.

Vezi mai multe detalii si pretul produsului!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here