Aspirator cu sac Vision Clean VAST-ECO 700 – pareri si review

Tot aspiratoarele de praf cu sac raman cea mai buna alegere. Modelele mai moderne sunt mai dificil de folosit si multi renunta la ele in ideea ce este mai bine sa schimbi un sac si sa conectezi aspiratorul la priza decat sa golesti un rezervor si sa astepti o gramada pana se incarca bateria. Propunerea specialistilor este aspiratorul cu sac Vision Clear cu o putere de 700 de W si o capacitate de 2.5 litri.

Puncte tari aspirator cu sac Vision Clear

Pentru a scapa de praf, pentru a proteja familia de probleme respiratorii si pentru ca totul sa arate impecabil fie ca vin sau nu musafiri, aspiratorul cu sac Vision Clear este perfect! Acesta aspira uscat, se alimenteaza la retea si are un derulator automat al cablului. Dispune de un tub telescopic metalic foarte eficient. Are o greutate de putin peste 5 kilograme pentru a fi mai simplu de depozitat, de transportat si de manevrat.

Aspiratorul cu sac textil vine si cu unele accesorii pentru spatii inguste, cu o duza mica si una speciala, dispune de un indicator pentru momentul cand se umple sacul ce are o capacitate de colectare de 2.5 litri. Puterea este de 700 W, face destul de mult zgomot pentru ca atinge nivelul de 78 de decibeli insa isi merita banii. Este un aspirator care arata destul de bine, se misca bine, poate fi manevrat cu usurinta prin casa, poate fi carat dintr-o camera in alta, are o raza mare de acoperire si cu siguranta nu ii scapa nicio mizerie.

Pentru doamnele care isi doresc un aspirator cu sac pentru acasa, pentru cei care cauta un produs ideal pentru birou, in vederea unei curatari in profunzime a prafului, a particulelor fine sau mai putin fine de mizerie, modelul Vision Clean se va dovedi ideal! Este fiabil, robust, nu necesita un spatiu mare de depozitare si investitia nu costa o avere! Aspiratorul cu sac Vision Clean se va dovedi cea mai buna solutie a curateniei profesionale si casnice, si isi va dovedi calitatile, eficienta si mai ales costurile mici in timp!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here