Aspirator cu sac Zanussi ZAN2415EL – pareri si review

Clasicele aspiratoare cu sac au evoluat enorm in ultima perioada, ajungand de la niste masinarii zgomotoase si mari, la aparate silentioase si mici. In plus, aspiratorul cu sac dispune de un avantaj de necontestat, este cel mai ieftin tip de aspirator de pe piata. In momentul in care alegi un astfel de aspirator, puterea este cea care conteaza cel mai mult, aspiratoarele cu sac de pe piata au o putere a motorului incepand cu 1600W.

Caracteristici si avantaje aspirator cu sac Zanussi ZAN2415EL

Acest aspirator este ideal pentru curatarea tuturor tipurilor de sol gratie periei sale multi-suprafete. Tubul telescopic din metal permite reglarea inaltimii in functie de statura utilizatorului ceea ce inseamna ca se evita aplecarea. Ai nevoie de o pauza? Aspiratorul iti ofera aceasta posibilitate, de a intrerupe procesul de curatenie pret de cateva minute gratie celor doua sisteme de parcare – orizontal si vertical- sistem ce permite si o depozitare mai facila a aparatului. Variatorul electronic de putere permite modularea puterii in functie de tipul de sol aspirat.

Nu mai este nevoie sa scoti aparatul din priza daca treci intr-o alta incapere gratie razei sale de actiune destul de mari, de 7,5 metri si cablului de 4,5 metri. Ultra lejer, acest aspirator se va deplasa cu usurinta prin casa gratie unei greutati mici, de doar 3 kilograme si se depoziteaza cu deosebita usurinta gratie dimensiunilor sale compacte (38×26,2×21,7 cm).

Pentru un plus de igiena, acest aspirator poseda un filtru lavabil si un microfiltru, tot lavabil. In momentul in care sacul este plin, indicatorul va arata acest lucru. Acest aspirator beneficiaza de pedale actionate cu piciorul, cu alte cuvinte, dispune de niste butoane ce pot fi actionate cu piciorul fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa se aplece. Pentru un confort sporit, 2 saci sunt livrati impreuna cu aspiratorul. Prin simpla apasare a unui buton, cablul se retrage automat in interior. Microfiltrul contribuie la mentinerea prafului in interiorul aspiratorului si la mentinerea aerului curat din locuinta. In plus, praful prins in interior se poate curata usor prin spalarea microfiltrului. La finalul procesului de curatenie, peria se aseaza in pozitia dorita, orizontala sau verticala.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here