Aspirator cu sau fara sac Bosch BGL2B1108 – pareri si review

Bosh este considerata una dintre cele mai importante companii producatoare de obiecte electrocasnice. Toate produsele lansate sunt calitative si performante respectand in acelasi timp normele europene in vigoare. Acesta este motivul pentru care tot mai multi clienti se orienteaza spre astfel de aparate al caror raport calitate pret este unul mai mult decat accesibil oricarui buzunar.

Avantajele achizitionarii aspiratorului cu sau fara sac Bosch BGL2B1108

Este un model eficient si practic care poate fi folosit cu succes pe toate tipurile de suprafete. De la podele si mobilier si pana la tapiterie sau covoare, toate aceste zone sunt atent curatate, iar praful este aspirat in proportie de 99% lasand in urma un mediu curat si igienic. Mai mult decat atat, filtrul de evacuare indeparteaza alergenii si bacteriile pentru un aer proaspat si sanatos in fiecare zi.

Aspiratorul este unul dintre putinele produse care poate fi folosit atat cu sac cat si fara sac. Pentru utilizatorii care vor sa economiseasca o parte din bani, containerul este mai mult decat ideal pentru acumularea mizeriei. De asemenea, este foarte usor de golit si de curatat fara ca utilizatorul sa depuna un grad ridicat de efort.

In cazul in care gospodinele au nevoie de o putere mai mare de aspirare, se recomanda folosirea sacilor Power Protect care ofera un nivel ridicat de performanta. Sacii textili au o capacitate de colectare de pana la 3.5 l ceea ce ofera un grad ridict de autonomie utilizatorilor.

Alimentarea se face la retea, iar variatorul de putere este cel care seteaza intensitatea puterii in functie de fiecare suprafata aspirata pentru ca totul sa straluceasca in jur si pentru ca mizeria sa fie indepartata. In plus, aspiratorul este dotat si cu o serie de accesorii care vin in ajutorul gospodinelor simplificandu-le in mod vizil munca. De exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt perfecte pentru zonele din spatele mobilierului sau de sub canapea acolo unde praful se aduna in exces.

Designul este unul simplu si elegant care ofera un plus de rafinament locuintei. Mai mult decat atat, dimensiunile compacte permit depozitarea in orice spatiu fara sa ocupe prea mult mult si fasa sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Din pacate, consumul de energie este unul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru anumiti clienti care se pot orienta spre produse incadrate in clasa energetica A.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here