Aspirator cu sau fara sac Bosch BSGL3B2108 – pareri si review

Bosch este considerata una dintre companiile de top care lanseaza an de an produse electrocasnice noi menite sa simplifice munca gospodinelor in locuinta si sa le ofere un plus de confort. Aspiratoarele sunt unele dintre cele mai bine vandute aparate datorita faptului ca elimina praful in totalitate intr-un timp foarte scurt lasand in urma suprafete mult mai curate si igienizate. De asemenea, raportul calitate-pret este unul cat se poate de accesibil ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru majoritatea cumparatorilor.

Punctele forte ale aspiratorului cu sau fara sac Bosch BSGL3B2108

Dispune de sistem power protect care ofera performante de curatare indelungate chiar si atunci cand sacul este aproape plin. In felul acesta se realizeaza mult mai putine schimbari ale sacului, iar intr-un final costurile vor fi reduse in mod semnificativ. De asemenea, incadrarea in clasa energetica B reduce consumul de energie cu pana la 20% astfel incat facturile utilizatorilor raman constante in fiecare luna.

Cu un design modern si elegant, modelul de fata reuseste sa se potriveasca de minune in orice locuinta fara sa atraga atentia celor din jur. Mai mult decat atat are si niste dimensiuni reduse care permit depozitarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice asa cum se intampla in cazul altor modele.

Aspiratorul are un filtru igienic care indeparteaza orice urma de praf si de mizerie din incapere lasand in urma un mediu curat si un aer proaspat propice pentru un somn linistit si odihnitor. In plus, alergenii sunt eliminati in proportie de 99 % ceea ce inseamna ca se reduse in mod semnificativ riscul aparitiei alergiilor.

Accesoriile incluse sunt extrem de utile pentru ca permit aspirarea zonelor greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilierului sau de sub canapele acolo unde este dificil de ajuns. In plus, peria pentru tapiterie inlatura orice scama lasand canapelele curate fara prea mare efort din partea utilizatorilor.

Cu o capacitate de colectare de pana la 4 l, aspiratorul Bosch ofera utilizatorii un grad ridicat de autonomie si de flexibilitate. Este un aparat usor de manevrat care poate acoperi suprafata intregii incaperi dintr-o singura miscare multumita lungimii cablului de alimentare.

Nivelul de zgomot atinge 79 dB ceea ce poate representa un vizil dezavantaj pentru clientii care locuiesc la bloc si care isi doresc sa il foloseasca la orice ora din zi sau din noapte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here