Aspirator cu spalare Karcher SE 4001 – pareri si review

Cat de greu se curata eficient un covor sau o mochete? Cat de greu se poate transforma o podea prafuita si murdara intr-una stralucitoare? Ei bine, raspunsul poate sa depinda, intr-o foarte mare masura si de tipul aspiratorului folosit pentru curatare. Cu siguranta, daca aceste intrebari ar fi adresate reprezentantilor firmei Karcher raspunsul ar fi: “simplu” si asta pentru ca exista specialul aspirator cu spalare semnat de catre ei, a carui rezultate sunt de-a dreptul impresionante, devenind o alegere care nu poate sa fie regretata. Pretul unui astfel de produs este unul pe masura calitatii si inovatiei oferite.

Avantajele aspiratorului cu spalare Karcher SE

Privind aspiratorul cu spalare pus la dispozitie de cei de la Karcher se observa maretie din toate punctele de vedere. Acest produs este unul special, care ofera rezultate eficiente, asemenea curatarii profesionale pe care o pot oferi specialistii. Avand in vedere acest lucru, cei care nu doresc sa dupa covoarele sau mochetele la curatatorii speciale, pot sa foloseasca cu succes acest aspirator, rezultatele vor fi la fel de reusite.

Karcher
propune un model care foloseste atat aspirarea uscata cat si cea umeda si se alimenteaza la retea. Puterea de care da dovada ajunge la valoarea de 1400 W, rezervorul de apa curata cat si cel pentru apa murdara au o capacitate de 4 litri. Filtrul este unul din hartie, cu o permeabilitate crescuta, care ofera eficienta maxima.

Acest special aspirator este ideal pentru curatarea in profunzime a covoarelor, printr-un proces complex ce nu doar ca elimina praful si alte particule de mizerie dar igienizeaza eficient si elimina urme ce pareau greu de scos. De asemenea, poate sa fie folosit si pentru curatarea suprafetelor dure, rezultatele fiind la fel de reusite. Pentru largirea functionabilitatii, acest produs dispune si de o gama larga de accesorii foarte utile.

Un minus care poate sa fie considerat subiectiv dar care merita metionat este faptul ca, unii utilizatori au considerat ca acest aspirator este ceva mai greu de manevrat, sesiunile lungi de curatenie fiind eficiente dar in acelasi timp si usor obositoare. Trecand peste acest aspect ce tine de comoditate si sensibilitate, aspiratorul celor de la Karcher devine un produs inovator, special, de calitate superioara ce nu merita ignorat ci transformat intr-o alegere inspirata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here