Aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST – pareri si review

Vrei un aspirator ceva mai special, care sa se rupa de conventional si sa ofere ceva mai multa eficienta si functii evoluate, deosebite? Atunci iti propunem noi unul care nu poate decat sa te surprinda si sa te indemne sa-l achizitionezi. Pretul este unul care reflecta calitatea superioara si stropul de ingeniozitate care face acest model unul original. Pentru ca sigur ati devenit curiosi, o sa va spunem ca-i vorba despre specialul aspirator cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST. Despre acest produs putem sa oferim o sumedenie de detalii, ne vom rezuma, insa, la cele mai importante, astfel incat sa va trezim interesul si mai mult.

Zelmer este o firma care s-a axat pe producerea ce electrocasnice mici, multifunctionale si inovatoare, de calitate superioara. Alegand sa ai incredere in aceste produse, te vei bucura de ajutoare de ultima generatie, care vor transforma unele activitati zilnice obositoare intr-unele cate se poate de placute, eficiente si foarte rapide. Un astfel de ajutor special il reprezinta si acest aspirator care devine surprinzator, un aliat prietenos ce iti intelege necesitatile si reuseste sa ti le indeplineasca intr-un mod cat mai fidel, abil si agil.

Suntem in fata unui aspirator multifunctional. Acesta este un model cu sac si care pe langa aspirarea uscata foloseste si un sistem de spalare special.Se alimenteaza la retea, printr-un cablu de 6 metri, ce ofera o raza de actiune de aproximativ 9 metri. Motorul este unul performant, cu o putere de 1700 W. iar capacitatea de colectare este de 2.5 litri. Aceste caracteristici de baza, atesta calitatea superioara a acestui aspirator si sunt dublate de o serie de caracteristici speciale, originale si de ultima generatie.

Astfel, consideram ca ar mai trebui sa stii faptul ca Zelmer iti pune la dispozitei functia de spalare, care poate sa fie folosita cu succes atat pe suprafete dure cat si pe covoare si tapiterie. De asemenea, permite si aspirarea uscata si colectarea eficienta a lichidelor varsate accidental. Colectarea se poate face atat in saci speciali ideali pentru reziduurile din aspirarea uscata cat si intr-un container de apa ce este foarte simplu de curatat.

Filtrarea aerului se face prin doua sisteme, astfel incat rezultatul sa fie unul de calitate superioara. Filtrul HEPA si cel de apa reuseste sa improspateze aerul si sa elimine alergenii si microorganismele patogene. Din punct de vedere al accesoriilor, acest aspirator pare sa fie cat se poate de bine dotat. Astfel, ai la dispozitie accesoriul pentru spatii inguste, peria turbo, cea pentru parchet si accesoriul pentru blana animalelor. Rezultatul este unul care nu poate decat sa te surprinda prin complexitatea sa.

Zelmer se doreste de-a dreptul inovator, de aceea, face ca acest aspirator sa fie cat se poate de prietenos, oferindu-ti control digital pentru reglarea precisa a puterii. Ce zici, nu-i asa ca ai si tu nevoie de un astfel de ajutor specializat in locuinta ta? Daca da, atunci achizitoneaza-ti aspiratorul cu spalare Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST si uita de tot timpul pierdut si durerile de spate provocate de aspirarea anevoioasa a podelelor.

Vezi produsul pe EMAG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here