Aspirator cu spalare Zelmer ZVC762ZT, 1500W, 2.5 l, Functie spalare/filtrare – review

In ultimul timp clientii se orienteaza spre aspiratoare cu spalarea, acestea fiind extrem de eficiente. Asigura o curatare exemplara reusind sa spele chiar si covoarele sau tapiteria ceea ce reprezinta un mare avantaj.
Zelmer este una dintre firmele producatoare de renume care lanseaza produse performante capabile sa indeplineasca necesitatile oricarei familii. Aspiratoarele respecta normele europene in vigoare si ofera un consum redus de energie spre deosebire de alte modele existente pe piata la ora actuala.Aspirator cu spalare Zelmer ZVC762ZT

Punctele forte ale aspiratorului cu spalare Zelmer ZVC762ZT

Dispune de 2 tipuri de aspirare, atat umeda, cat si uscata fiind un aspirator inteligent care injumatateste timpul petrecut de gospodine pentru curatarea intregii locuinte. Spalatul covoare este o activitate demult uitata gratie noului model care simplifica foarte mult lucrurile si care ofera un plus de confort.

Se poate folosi cu aceeasi usurinta pe mai multe suprafete, inclusiv pe podele. Praful este eliminat in totalitate gratie filtrului HEPA care lasa in urma o atmosfera placuta si curata. Acest tip de aspirator este ideal pentru persoanele care sufera de alergii si care nu au voie sa traiasca intr-un mediu plin de praf.

Modelul de fata vine impreuna cu o serie de accesorii foarte utile care se pot folosi inclusiv pentru spatiile inguste, asa cum este zona din spatele dulapului sau de sub canapea unde se ajunge destul de greu si unde mizeria se depune in exces. Duza pentru covor, duza pentru podea sau peria pentru parchet se pot folosi cu usurinta si transforma curatenia intr-o activitate placuta.

Capacitatea de colectare este de 2.5 l ceea ce inseamna ca recipientul nu trebuie curatat foarte des. Mai mult decat atat, furtunul si cablul sunt foarte rezistente, sunt destul de lungi si permit o manevrare excelenta in interiorul incaperilor.

Functia de spalare este foarte apreciata de clienti care sustin ca au fost scoase de pe covoare unele dintre cele mai dificile pete. Mai mult decat atat, vasul in care se colecteaza apa este foarte simplu de scos si de curatat.

Este insa destul de greu si de voluminos ceea ce reprezinta un mare dezavantaj pentru utilizatori. Este dificil de carat dintr-o incapere in alta, iar in momentul in care trebuie depozitat este nevoie de un spatiu suficient de mare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here