Aspirator cu spalare Zelmer ZVC764CT – pareri si review

Stii care este una dintre cheile succesului in orice domeniu? Sa nu te multumesti cu putin. Sa aspiri mereu spre ce este mai bun, spre ce este mai bun, mai evoluat si de cea mai buna calitate, raspunzand dorintelor si necesitatilor tale. Compromisurile nu ar trebui sa aiba loc in alegerile pe care le facem, mai ales atunci cand vine vorba de electrocasnice. De aceea, dorim sa-ti aducem in atentie un produs inovator, impresionant prin tot ce ofera si anume specialul aspirator cu spalare Zelmer ZVC764CT. Acesta este un model care poate sa ataraga atentia chiar si celor mai pretentioase persoane.

Sunt unele firme in care merita sa avem incredere maxima si asta pentru ca si-au dovedit maiestria de-a lungul anilor, devenind cunoscute in intreaga lume. O astfel de firma este Zelmer. Acesta produce electrocasnice mici, care sunt definite printr-o ingeniozitate marcanta, tentand limitele evolutiei. Atunci cand alegi sa-ti achizitionezi un produs Zelmer, primesti un cumul de calitati speciale, originale, inteligente care se delimiteaza evident de tot ce ar putea sa ofere conventionalul. Asa se intampla si in cazul acestui aspirator despre care am putea sa spunem foarte multe lucruri, ne vom rezuma insa, la cele pe care le consideram cele mai importante.

Suntem in fata unui model special cu spalare, multifunctional care foloseste atat aspirarea uscata cat si cea umeda. Se alimenteaza prin conectare la reteaua electrica cu ajutorul unui cablu ce are o lungime de 7 metri, ceea ce confera o raza de actiune de peste 10 metri. Motorul este unul performant si foarte puternic, de 1900 W. Capacitatea de colectare este, de asemenea, una generoasa, avand valoarea de 2.5 litri.

Precum spunea, Zelmer propune un aspirator multifunctional. Acesta reuseste sa spele diferite suprafete, sa aspire particule solide, sa colecteze lichide si sa igienizarea aerului circulat. Astfel, poti sa te bucuri de un proces de curantenie complex si corect pe care cu greu ar putea sa ti-l ofere un alt aspirator existent pe piata si oferit la acelasi pret.

Rezidurile rezultate in urma aspirarii, pot sa fie colectate fie in saci speciali ideali pentru aspirarea uscata, fie intr-un dispozitiv special cu apa, atunci cand este vorba de mizeria lichida. Sistemul de filtrare este unul dublu, reprezentata atat de filtrul HEPA cat si de cel prin apa. Din punct de vedere al accesoriilor, Zelmer nu este deloc zgarcit, ci-ti ofera cat mai multe si diversificate. Astfel, pe langa accesoriul pentru spatii inguste, primesti o perie mare ideala pentru o putere de aspirare maxima, o perie Turbo, o perie pentru saltele si saci speciali anti-miros.

Aspiratorul cu spalare Zelmer ZVC764CT este foarte simplu de folosit, fiind o adevarata placere sa-l utilizezi ori de cate ori simti ca este nevoie. Cu ajutorul lui, locuinta ta va straluci de curatenie si asta fara niciun efort din partea ta. Este adevarat ca investitia materiala pe care o solicita acest aspirator este una care poate sa fie considerata ceva mai mare, in schimb nu este una care sa fie in disctrepanta cu calitate si inovatia oferita, de aceea, se merita din plin.

Vezi produsul pe EMAG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here