Aspirator cyclonic Zass ZVC 14 – pareri si review

Unul din cele mai bine vandute modele de aspiratoare de pe piata este fara doar si poate Zass pentru simplul fapt ca sunt calitative si performante. Mai mult decat atat, pretul de achizitie este unul accesibil oricarui buzunar ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii clienti care isi doresc sa aiba parte de un aparat eficient, dar ieftin in acelasi timp. Toate normele si prevederile europene in vigoare sunt respectate cu strictete ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului cyclonic Zass ZVC 14

Este un aparat care se poate folosi cu incredere pe toate tipurile de suprafete, de la podele si canapele pana la mobilier sau pardosea. Totul in jur ramane curat si igienizat datorita faptului ca urmele de praf sau de murdarie sunt indepartate in cel mai scurt timp. Utilizatorii au parte de un aer proaspat si curat astfel incat somnul devine unul mult mai linistit si mult mai odihnitor.

Modelul de fata are un design simplu si elegant care se potriveste de minune in orice locuinta oferind un aer rafinant. Are niste dimensiuni reduse asa incat este foarte usor de depozitat in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Are o capacitate de colectare de 2.3 l fiind mai mult decat suficienta pentru a satisface necesitatile zilnice ale familiilor obisnuite de romani. In plus, recipientul nu trebuie golit si curatat dupa fiecare utilizare ceea ce reprezinta un mare avantaj. Raza de operare este una destul de ampla ceea ce ofera un grad ridicat de flexibilitate si de mobilitate gospodinelor care pot aspira intreaga incapere dintr-o singura miscare.

Aspiratorul este dotat cu un filtru HEPA care elimina bacteriile si alergenii lasa in urma un aer curat si un mediu igienizat unde copiii se pot juca in liniste fara sa existe riscul aparitiei alergiilor. Este un aparat care se poate folosi cu toate incredere in locuintele unde exista copii mici sau unde exista persoane alergice.

Vine impreuna cu o serie de accesorii care elimina orice urma de mizerie de pe orice suprafete. Spre exemplu, peria speciala aspira in profunzime praful din covoare in timp ce duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru zonele din spatele mobilierului acolo unde este mereu mult mai greu de ajuns.

Din pacate, aspiratorul se incadreaza in clasa energetica E ceea ce inseamna ca are un consum ridicat de energie. Multi clienti pot considera acest aspect un real dezavantaj si se pot orienta spre produse mult mai econome.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here