Aspirator de geamuri Karcher WV 2 Premium – pareri si review

Nimanui nu ii place sa faca curatenie in locurile mai greu accesibile, nu-i asa ? In aceasta categorie intra si geamurile din casa. Acestea, pe langa faptul ca sunt destul de greu de curatat la exterior, au tedinta de a pastra urme de solutie si de a ne solicita mai mult decat este nevoie. Din fericire, tehnologia ne scapa de corvoada spalarii geamurilor. Sunt construite in asa fel incat sa curete geamurile eficient si deosebit de rapid.

Caracteristici si avantaje aspirator de geamuri Karcher WV 2 Premium

Acest aspirator de geamuri este lejer si compact, ideal pentru curatarea geamurilor, oglinzilor, cabinei de dus sau gresiei, rapid si eficient. Gratie unui pulverizator 2 in 1 se aplica detergentul pe geamuri si se curata eficient pana si cea mai incapatanata urma de mizerie. Poate fi folosit fara probleme pe o suprafata mai greu accesibila datorita faptului ca este usor si compact, avand o greutate de doar 620 de grame. Acest aspirator de geamuri ofera o mare libertate de miscare si o utilizare confortabila datorita faptului ca este fara fir, functioneaza pe baza unei baterii reincarcabile Lithium. Autonomia sa este mare, de 25 de minute ceea ce asigura curatarea eficienta si rapida a unei suprafete de aproximativ 75 de mp. Timpul de incarcare al aspiratorului este de 140 de minute. 75 de metri patrati reprezinta echivalentul a 25 ferestre.

Functionarea sa este silentioasa. Rezervorul de colectare a apei murdare este usor de golit si curatat (capacitatea sa este de 100ml). Este dotat cu un buton de on/off si un afisaj LED care indica modul de utilizare si cat la suta este incarcat. Cu ajutorul acestui aparat, spalarea geamurilor este de trei ori mai rapida decat in cazul unei metode conventionale de spalare a geamurilor. Gratie aspirarii apei, urmele deranjante care raman de obicei pe geam nu mai exista. Geamurile raman perfect curate si stralucitoare. Greutatea redusa si nivelul de zgomot redus al aspiratorului de geamuri, fac curatarea ferestrelor mult mai confortabila. Duza de aspirare este schimbabila, utilizatorul poate alege intre o duza mica sau mare de aspiratie, in functie de marimea suprafetei de curatat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here