Aspirator de mana Bosch BHN20110, 20.4V, Gri – pareri si review

Orice gospodina are nevoie de un aparat electrocasnic rapid care sa curete micile urme de mizerie fara sa mai fie nevoie de aspiratorul clasic care este destul de greu de manevrat si de strans dupa fiecare utilizare.

Aspiratorul de mana este solutia ideala pentru astfel de situatii fiind foarte usor de manevrat si de folosit de catre toti membrii familiei. Pretul de achizitie este unul destul de mic fiind accesibil oricarui buzunar asa ca este o investitie sigura si profitabila care merita facuta.Aspirator de mana Bosch BHN20110

Punctele forte ale aspiratorului de mana Bosch BHN20110

Circuitul de filtrare High AirFlow System ofera o performanta ridicata de aspirare, mizeria si praful fiind indepartate in cel mai scurt timp. Mai mult decat atat, aerul ramane curat si proaspat astfel ca sanatatea utilizatorilor este protejata in orice moment. Marele avantaj este acela ca filtrul se poate curata foarte simplu si rapid cu fiecare utilizare fiind o component lavabila.

Lipsa firului de alimentare ofera o mai mare raza de actiune, dar si un grad sporit de manevrabilitate ceea ce simplifica munca gospodinelor. Are o autonomie de 16 minute fiind mai mult decat suficient pentru curatarea tapiteriei masinii sau pentru aspirarea firmiturilor lasate de copii pe jos.

Aspiratorul este foarte usor motiv pentru care nu ocupa un loc prea mare. Se depoziteaza foarte simplu si rapid ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. In plus, se poate folosi cu succes pe mai multe tipuri de suprafete inclusiv pe podele sau covoare. Accesoriile oferite au rolul de a simplifica munca si de a curata chiar si locurile greu accesibile.

De asemenea, vine impreuna cu un acumulator, dar si cu o baterie reincarcabila care are nevoie intre 12-16 ore pentru a se incarca in mod corespunzator. Ofera o aspirare uscata, dar suficient de puternica pentru a face fata urmelor de mizerie din locuinta.

Este un produs performat care se ridica peste asteptarile tuturor clientilor si care isi face foarte bine treaba. Desi este insotit doar de o duza pentru spatii inguste, din punct de vedere calitativ este net superior altor modele existente pe piata la ora actuala.

Un punct in minus il reprezinta lipsa unui sistem de montare in perete. Trebuie reincarcat pe blatul de la bucatarie sau pe mobile din sufragerie ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru utilizatorii care vor sa aiba parte de un spatiu lejer.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here