Aspirator de mana Bosch BKS4033, 9.6 V, 0.3 l, Wet&Dry – pareri si review

Aspiratoarele de mana au inceput sa fie tot mai solicitate de catre clientii care vor sa isi curete rapid si eficient anumite suprafete precum banchetele de la masina sau covorasele mici fara sa mai porneasca aspiratorul standard care este foarte greu.

Bosh este una dintre firmele recunoscute la nivel international care atrage zeci de noi clienti anual datorita calitatii si a fiabilitatii. Mai mult decat atat, produsele respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus.Aspirator de mana Bosch BKS4033

Punctele forte ale aspiratorului de mana Bosch BKS4033

Este practic si comod avand niste dimensiuni reduse care permit depozitarea, cu usurinta, in orice spatiu. In plus, nu are fir ceea ce inseamna ca poate fi transportat oriunde si poate fi folosit in orice circumstanta. Dimensiunile compacte, dar si greutatea de doar 1 kg reprezinta unele dintre punctele forte ale modelului de fata.

Vine dotat cu o statie de incarcare care se poate monta atat pe perete cat si pe blatul mobilierului. Poate fi folosit pentru aspirare umeda, dar si pentru aspirare uscata ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru potentialii clienti.

Dispune de o baterie incarcabila avand o autonomie considerabila de 15 minute, net superioara comparativ cu alte modele existente pe piata. Este un produs calitativ care ofera o stare de confort sporita utilizatorilor si care se dovedeste a fi o investitie sigura si profitabila.

Accesoriile sunt si ele incorporate si sunt formate din perii mici, dar si dintr-un obiect destinat exclusiv spatiilor inguste unde cu greu se poate face o curatenie temeinica. De asemenea, standul de incarcare este si el inclus, produsul avand si o garantie pe o perioada limitata de timp care se aplica in cazul defectiunilor tehnice.

Recipientul pentru acumularea prafului si a mizeriei este relative mic avand doar 0,3 l ceea ce inseamna ca trebuie curatat in mod constant. Din punctul de vedere al unor utilizatori, acest aspect poate reprezenta un dezavantaj considerabil.

Cu toate acestea, modelul de fata merita sa fie achizitionat datorita pretului accesibil, dar si a calitatilor pe care le are. Este o solutie ideala gratie performantei, dar si a autonomiei mari. Clientii s-au declarat in mare parte multumiti de alegerea facuta, produsul avand chiar si un consum redus de energie electrica.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here