Aspirator de mana Dirt Devil Gator M135 – pareri si review

Aspiratoarele portabile au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate de catre clientii care vor sa asigure o curatenie eficienta in locuinta. Acestea indeplinesc cu succes functiile unui produs electrocasnic de dimensiuni normale, avand insa o capacitate de colectare mult mai mica.

Clientii care isi doresc sa aiba parte de produse calitative si performante pot alege intotdeauna cu succes aparatele Dirt Devil. Raportul calitate-pret este unul mai mult decat accesibil, motiv pentru care firma producatoare este considerata numarul 1 in State Unitate ale Americii.

Avantajele achizitionarii aspiratorului de mana Dirt Devil Gator M135

Modelul de fata are un design ergonomic fiind foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei. Manerul curbat asigura o prindere excelenta ceea ce ofera un grad ridicat de flexibilitate utilizatorilor. Curatarea oricaror tipuri de suprafete se realizeaza simplu si eficient, cu un minim de efort din parte cumparatorilor. Golirea recipientului se realizeaza cu o simpla apasare de buton, totul fiind extrem de igienic.

Vine impreuna cu un acumulator fiind nevoie de o perioada de incarcare de pana la 16 ore pentru a putea fi folosit cu succes. Gospodinele prefera sa curete pe jos dupa fiecare masa si sa inature scamele de pe canapele fara sa fie nevoie de utilizarea aspiratorului clasic. De asemenea, este ideal si pentru curatarea tapiteriei realizandu-se in felul acesta o economie considerabila.

Dispune de un accesoriu pentru spatiile inguste care permite aspirarea in zonele greu accesibile, acolo unde gospodinele ajung foarte greu si unde mizeria si praful se aduna in exces. Capacitatea de colectare este de doar 0.2 l, insa avand in vedere ca este vorba despre un aspirator de mana, este mai mult decat suficient pentru sarcinile pe care trebuie sa le indeplineasca.

Este foarte usor si foarte practic putand fi folosit cu succes pe toate tipurile de suprafete. De la podele si pana la mobilier sau covoare, toate aceste zone sunt curatare in profunzime .iar praful este eliminat in totalitate. Aspira cu incredere chiar si parul de animale fiind un produs apreciat de catre iubitorii de animale.

Din pacate are o autonomie de doar 6 minute ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru clientii care au nevoie de mai multa autonomie. Chiar daca este un produs fiabil si accesibil din punct de vedere financiar, cumparatorii pot alege alte modele existente pe piata la ora actuala.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here