Aspirator de mana Dirt Devil Handy Duo, 80W, 0.3L, Autonomie 10 min – review

Aspiratoarele de mana sunt unele dintre cele mai utile produse electrocasnice datorita faptului ca sunt mici si compacte. Sunt foarte practice si usor de folosit ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru orice gospodina.

In general, aceste modele sunt ideale pentru tapiterie, pentru curatarea masinii sau pentru aspirarea firmiturilor care cad pe jos dupa fiecare masa. Copiii sunt cei care murdaresc mult mai des asa ca mamicile au nevoie de un aparat care sa curete rapid si care sa fie usor de manevrat.Aspirator de mana Dirt Devil Handy Duo

Avantajele achizitionarii aspiratorului de mana Dirt Devil Handy Duo

Este un model performant cu o autonomie de 10 minute fiind mai mut decat suficient pentru curatarea spatiilor inguste sau pentru aspirarea urmelor de mizerie lasate prin casa. Clientii s-au declarat intotdeauna multumiti de functiile sale asa ca este un produs apreciat si extrem de bine vandut in magazinele de specialitate.

Are un tip de aspirare uscata si o capacitate de colectare de 0.3 l fiind mai mult decat suficient pentru functiile pe care le detine. In plus, recipientul se curata foarte usor reusind sa simplifice munca gospodinelor care nu au prea mult timp de pierdut. Are o putere de 80 W ceea ce inseamna ca si consumul de energie este unul destul de redus.

Dimensiunile mici si compacte sunt perfecte datorita faptului ca permit depozitarea in orice incapere fara nici cea mai mica problema. Este un produs usor de manevrat multumita greutatii foarte mici pe care o are. In plus, designul simplu ofera o nota de eleganta si rafinament.

Se poate folosi pe mai multe suprafete inclusiv pe mobila sau gresie avand capacitatea de a curata eficient orice urma de praf sau de mizerie. Are rolul de a mentine curatenia fiind util mai ales in locuintele unde exista multi membri si unde spatiile din jur se murdaresc foarte repede.

Este dotat cu o serie de accesorii care vin in ajutorul utilizatorilor. De la perii speciale si pana la perii inguste perfecte pentru spatiile de sub canapele sau dupa mobila unde este destul de dificil de curatat, toate acestea sunt calitative si au o foarte mare durabilitate. In plus, vine impreuna cu un acumulator care incarcara bateria in momentul in care se descarca.

Se poate folosi cu incredere inclusiv la priza pentru masina avand o lungime a cablului de circa 1.8 m ceea ce inseamna ca are un grad ridicat de manevrabilitate ceea ce reprezinta un punct in plus in momentul achizitionarii.
Lipsa unui accesoriu destinat curatarii parului de animale reprezinta un dezavantaj pentru utilizatorii care isi doreau sa scape simplu si rapid de firele de par lasate prin toata casa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here