Aspirator de mana Dirt Devil M137, Gator, 18 V, Autonomie 8 min – pareri si review

Daca pana acum cativa ani, o matura era suficienta pentru curatenia zilnica, acum lucrurile s-au mai schimbat. Mizeria este aceeasi, insa pretentiile sunt mai mari. Praful se depune insa in cantitati mult mai mari si este necesara interventia aparaturii specializate in acest sens. Ceea ce inseamna ca un aspirator nu mai este un simplu moft, este o reala necesitate, in primul rand pentru ca poate feri membrii familiei de potentiale alergii si probleme respiratorii, dar si de afectiuni mult mai grave.Aspirator de mana Dirt Devil M137

Nici nu se poate vorbi de o curatenie exemplara fara aparatura speciala care poate fi achizitionata in ziua de astazi, in societatea moderna, in cele mai bune conditii, chiar din mediul online. Un aspirator este o investitie necesara oricarei familii, fie ca locuieste la casa sau la bloc, insa modelele nou aparute pe piata sunt de-a dreptul uimitoare, au caracteristici si functii care ar impresiona chiar si cea mai pasionata de curatenie gospodina. Unul din aceste modele de aspiratoare este cel marca Dirt Devil, aspirator de mana cu o putere de 18 V, pentru casa sau masina, cu o autonomie de 8 minute, ce asigura o aspirare uscata si umeda la cele mai inalte standarde!

Caracteristici si avantaje aspirator de mana Dirt Devil

Aspiratorul Dirt Devil
este ideal in primul rand pentru colturile mai greu accesibile si pentru masina, pentru a curata rapid murdaria de pe podea, sau din coltul canapelei unde nu se poate ajunge. Dirt Devil este o companie cu un secol de traditie, care face parte din grupul TTI, cel mai bun producator in SUA pentru produsele de ingrijire a locuintei.

Aparatul de mana Gator, aspiratorul cu o putere de 18 V, are un design ergonomic, este usor de folosit, ideal datorita periei mini turbo si usor de golit datorita functiei de eliberare. Se alimenteaza cu acumulator si are o autonomie de 8 minute, insa, din pacate, nu se poate vorbi de control pe maner, de derulator automat cablu sau de un variator de putere. Are o greutate de un kilogram si 600 de grame, este usor, ideal pentru familiile unde exista animale de companie, dar si pentru masinile in care copiii fac mereu murdarie pe bancheta din spate. Produsul poate fi achizitionat online, la un raport calitate-pret foarte bun!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here