Aspirator de mana Dyson V6 Motorhead – pareri si review

Un aspirator de mana nu este capabil sa inlocuiasca un aspirator obisnuit deoarece a fost conceput sa curete suprafetele mai mici. Aspiratorul de mana este util in momentele in care vrem sa curatam suprafetele mai greu accesibile.

Caracteristici si avantaje aspirator de mana Dyson V6 Motorhead

Aspiratorul de mana a fost conceput pentru uzul casnic, pentru toate suprafetele, inclusiv pentru mochete si covoare gratie unei perii motorizate super eficiente. Reincarcabil, acest aspirator ofera 20 de minute de aspirare pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf si mizeria, printr-o singura trecere. Motorul digital Dyson V6 asigura un mai bun randament energetic si o rapiditate in actiune. Dimensiunea redusa ii permite acestui aspirator sa fie usor de manevrat. Tehhnologia 2Tier Radial, cu cei 15 cicloni ai sistemului dispusi pe doua nivele lucreaza in paralel pentru cresterea debitului de aer aspirat si pentru capturarea celor mai fine particule de praf.

Acest aspirator de mana dispune de doua viteze pentru modularea puterii in functie de nevoi si de preferinte – 20 de minute autonomie (gratie unei baterii Li-ion) pentru o functionare normala si 6 minute de autonomie pentru o functionare maxima pentru indeplinirea celor mai dificile sarcini si a celei mai incapatanate mizerii. Peria motorizata a fost in asa fel conceputa incat sa dea un randament sporit. Acest aspirator dispune de un sistem de evacuare post motor care capteaza bacteriile si alergenii de pana la 0.3microni. aerul evacuat din aspirator este mai curat chiar decat aerul pe care il respiram in viata de zi cu zi.

Acest aspirator curata intreaga locuinta, de la sol la tavan gratie unui tub detasabil fiind usor de manevrat si de eliminat panzele de paianjen de pe tavan. Acest aspirator este prevazut cu un suport de incarcare si parcare care permite depozitarea in repaus, stocarea diferitelor accesorii si incarcarea acumulatorului. Cantareste doar 2.28 kilograme ceea ce inseamna ca este usor de manevrat si de deplasat dintr-o incapere in alta. Peria motorizata Direct-drivepermite o curatare mai eficienta, in profunzime a tesaturii covoarelor. Eficacitata oferita de aceasta perie este cu 150% mai mare fata de predecesorul model oferit de acelasi producator.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here