Aspirator de mana Dyson V6 Trigger Plus – pareri si review

In timp ce un aspirator normal are grija de curatenia din intreaga casa, un aspirator de mana te poate ajuta cu cele mai mici detalii. Un aspirator de mana este compact pentru a ajunge in spatiile inguste in care un aspirator clasic ajunge mai greu. In plus, interiorul masinii, tapiteria mobilei si muchiie treptelor sunt curatate cu mai mare usurinta. Un aspirator de mana este ideal pentru curatarea parului de animale, maruntisurilor imprastiate sau mizeriei din masina.

Caracteristici si avantaje aspirator de mana Dyson V6 Trigger Plus

Acest aspirator de mana este dotat cu tehnologia 2 Tier Radial ceea ce inseamna ca cicloanele sporesc fluxul de aer si captureaza cele mai fine particule de praf. Dispuse pe doua niveluri, cicloanele functioneaza simultan pentru a produce o aspiratie puternica si constanta. Acumulatorul aspiratorului de mana ofera o functionare constanta, pana la capat. Acest acumulator a fost proiectat astfel incat sa alimenteze motorul pana la golire fara ca puterea motorului sa aiba de suferit. Un motor de doua ori mai puternic decat predecesorul sau care da viata celui mai puternic aspirator de mana. Acest aspirator ofera o putere de aspiratie constanta, de pana la 20 de minute. Dotat cu o mini perie, acestui aspirator de mana nu ii rezista nimic, inlatura mizeria intr-un timp scurt. Peria mini este motorizata pentru a face fata unor operatiuni mai dfiicile, aspira parul si mizeria din spatiile inguste si din tapiterii deosebit de eficient.

Aspiratorul de mana ofera doua moduri de aspirare: Soft si Max. Modul Soft permite o aspirare normala si ofera o autonomie mai lunga. Modul Max este echivalentul modului Turbo si reduce in mod considerabil timpul de utilizare. Aspiratorul de mana este un aspirator fara fir, pe baza de baterie lithium, cu o autonomie de 20 de minute. Este deosebit de usor si ergonomic, se potriveste in mod natural in interiorul palmei si cantareste doar 1.6 kilograme. Recipientul de colectare a prafului si mizeriei ofera o golire igienica, printr-o simpla apasare de buton. Acest aspirator a fost special conceput pentru locuintele in care exista animale de companie si propune o tehnologie impresionanta pentru o eficacitate de neegalat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here