Aspirator de mana Gorenje MVCE36EB – pareri si review

Gorenje este o marca producatoare de electrocasnice renumita si apreciata la nivel mondial. Multi dintre oamenii din tara au avut sau au un electrocasnic Gorenje in casa si se bucura de beneficiile pe care le aduce acesta. Unul din cele mai noi si mai utile produse de acest gen este aspiratorul de mana Gorenje, cu o capacitate de 1.7 litri si o putere de 20 W, culoarea portocalie.

Caracteristici si avantaje aspirator de mana Gorenje MVCE36EB

Oricine stie ca nu trebuie sa se astepte la un aspirator de mana sa curete casa in intregime si sa faca performante in acest sens. Insa se pot curata foarte bine anumite suprafete. Un aspirator de mana nu va curata in profunzime si podeaua si mocheta si tapiteria, insa poate curata perfect canapeaua, mizeria de pe masa, praful din masina, se poate dovedi extrem de performant cand vine vorba de suprafete in care nu se poate ajunge cu usurinta si acest model, avand o capacitate de colectare destul de mare, de 1,7 litri, este perfect pentru un living, spre exemplu.

Aspiratorul de mana Gorenje se alimenteaza cu acumulator, ceea ce ii da flexibilitate si o usoara manevrabilitate. Are o greutate de 1.4 kilograme, adica este usor si poate fi folosit de oricine. Este un aspirator uscat, ceea ce inseamna ca nu aspira lichide, insa acesta nu este un dezavantaj prea mare. Curata bine praful si firimiturile, mizeria si resturile de dimensiuni mici si este suficient!

Aspiratorul de mana Gorenje
are in dotare si un microfiltru lavabil, pentru a colecta intr-o proportie cat se poate de buna praful si murdaria fara a lasa ca in aerul evacuat sa iasa particule din ceea ce a fost colectat. Produsul este conceput pentru o munca rapida, pentru o curatare intensa in cateva minute in masina, pe mobila, pe suprafetele moi sau cele dure, atunci cand utilizatorul nu are timp. Nu exista cablu care sa tina pe loc persoana care foloseste aspirator ceea ce inseamna ca este usor de manevrat.

In concluzie, este un aspirator ideal pentru spatii mici, la un pret cat se poate de bun, pentru cei care nu au prea mari pretentii dar si pentru persoanele mai exigente, care nu vor sa vada pe masa firimituri sau resturi de mancare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here