Aspirator de mana Hoover Ultra Vortex MBC500UV – pareri si review

Aspirator de mana Hoover Ultra Vortex MBC500UV - pareri si review

Aspiratoarele de mana au un rol bine definit fiind niste produse extrem de utile care merita achizitionate. Acestea mentin curatenia si inlatura firele de par sau urmele fine de mizerie fara sa inlocuiasca aspiratoarele clasice care asigura o curatare eficienta a intregii locuinte.

Marile magazine se intrec in astfel de oferte reusind sa atraga atentia cumparatorilor. Spre exemplu, gama de produse Hoover Ultra Vortex este una dintre cele mai apreciate datorita calitatii si fiabilitatii aparatelor.

Avantajele achizitionarii aspiratorului de mana Hoover Ultra Vortex MBC500UV

Este dotat cu o lampa UV care indeparteaza pana la 99% din bacterii. Mai mult decat atat acarienii de praf sau alergenii sunt si ei eliminati simplu si rapid pentru a lasa in urma un mediu curat si placut unde utilizatorii isi pot desfasura in voie activitatile zilnice si unde copiii se pot juca linisiti fara sa existe pericolul aparitiei unor probleme respiratorii grave.

Daca este folosit doar de 2 ori pe saptamana riscul dezvoltarii acarienilor scade dramatic ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales in cazul persoanelor alergice care sufera de astm. Saltelele sunt in principal mediul propice pentru dezvoltarea acestor mici organisme asa ca trebuie aspirate in mod frecvent pentru siguranta utilizatorilor.

Aspiratorul de mana are un atestat din partea British Allergy Foundation care certifica eficacitatea sa in lupa imporiva bacteriilor si acarienilor. O astfel de distinctie reprezinta un mare avantaj pentru utilizatorii care isi doresc sa faca o astfel de achizitie.

Are un motor de 500 W care indeparteaza simplu si rapid orice urma de mizerie. In plus, prezenta filtrului Cyclonic asigura o eficienta sporita de ridicare a prafului si de descompune in microorganisme care raman in interiorul filtrului totul pentru ca utilizatorii sa aiba parte de tot confortul necesar.

Modelul de fata este dotat cu o serie de accesorii care simplifica munca si care patrund chiar si in locurile greu accesibile. De exemplu, peria rotativa este perfecta pentru curatarea fibrelor textile, dar si pentru aspirarea tapiteriei canapelei.

Este un produs ideal pentru iubitorii de animale pentru ca elimina parul si scamele in profunzime fiind un aparat destinat exclusiv mentinerii curateniei. Are un nivel al zgomotului mult mai redus asa ca se poate folosi fara probleme chiar si in in timpul orelor de liniste fara sa creeze nici cel mai mic disconfort celor din jur.

Din pacate are o capacitate de colectare de doar 0.3 l ceea ce inseamna ca trebuie curatat dupa fiecare utilizare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here