Aspirator de mana Philips Mini Vac FC6142 – pareri si review

Din ce in ce mai cautate sunt utilele aspiratoare de mana. Acestea sunt dispozitive mici si foarte utile care isi gasesc rost rapid, in orice locuinta care se doreste cat mai curata. Sunt prietenoase prin aspect, impresionant de mobile si reusesc sa se muleze usor pe necesitatile noastre. Un astfel de produs care nu are cum sa nu te surprinda si sa nu te cucereasca este acest aspirator de mana Philips Mini Vac FC6142. Ti-l recomandam cu toata increderea si garantam ca nu o sa consideri o astfel de achizitie, nefolositoare.

Philips este una dintre acele firme care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Mai mult ca sigur si tu ai un produs de la aceasta firma la tine acasa si esti obisnuit cu inovatia si calitatea pe care le ofera, de aceea nu ai spune nu, unei noi experiente marca Philips. De aceasta data, in ceea ce priveste aspirator de mana, Philips se doreste practic, elegant, pretenios, inovator si avantajos in acelasi timp, si asa cum probabil te asteptai, aceasta combinatie speciala ii si iese. De aceea, merita toata atentia ta, ridicandu-se la nivelul celor mai ridicate pretentii.

Suntem in fata unui aspirator de mana care care utilizeaza atat aspirarea uscata cat si cea umeda si care se alimenteaza prin intermediul unui acumulator. Autonomia oferita este de aproximativ 9 minute, ceea ce iti ofera timpul suficient pentru a aspira cu succes o sumedenie de suprafete. Puterea motorului este de 56 W iar capacitatea de colectare ajunge la 0.5 litri. Poate sa fie utilizat pe multi-suprafete si poate sa aspire atat reziduurile uscate cat si cele lichide. Rezultatul este unul care te va multumi, atat prin eficienta procesului de aspirare cat si prin rapiditatea si comoditatea sa.

Design-ul aerodinamic al capului permite aspirarea completa a particulelor fine de praf si a firelor de par, dintr-o singura trecere a aspiratorului. De asemenea, acest cap de aspirare se fixeaza simplu, astfel incat permite o curatare rapida si fara probleme a recipientului de colectare. Baza de incarcare este una subtire, foarte comoda care poate sa fie agatata chiar si de un perete, oriunde iti este comod. Bucla speciala de la nivelul manerului, asigura un contact sigur cu mana celui care utilizeaza aspiratorul, astfel incat confortul in folosire sa fie unul cat mai crescut.

Mai trebuie sa mentionam si faptul ca acest aspirator de mana nu cantareste mai mult de 1.4 kg, ceea ce inseamna ca poate sa fie folosit oriunde si oricand, devenind aliatul curateniei nu doar din locuinta ta, dar si din biroul, masina sau poate cortul tau, atunci cand mergi in vacanta. Philips nu se dezminte nici de aceasta data si te surpinde, ducand sesiunile de curatenie la un alt nivel, mult mai eficient si-n acelasi timp mult mai rapid si comod. Achizitionarea acestui aspirator de mana Philips Mini Vac FC6142 nu te va solicita mult din punct de vedere material, de aceea poate sa fie considerata la indamana oricarei persoane care isi doreste sa fie reprezentat doar de locuri si lucuri curate.

Vezi produsul pe EMAG!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here