Aspirator de mana Rowenta Extenso Dry AC232001 – pareri si review

Un aspirator este ideal in momentele in care trebuie sa aspiri un loc mai greu accesibil. Acesta reuseste sa absoarba orice urma de mizerie sau firmitura. In plus, pretul este unul deosebit de accesibil. Puterea aspiratorului, tipul de aspirare, capacitatea si autonomia sunt principalele criterii de care trebuie sa tinem cont in alegerea unui aspirator de mana eficient.

Caracteristici si avantaje aspirator de mana Rowenta Extenso Dry

Fara fir, practic si usor de folosit, asa s-ar putea caracteriza in cateva cuvinte acest aspirator de mana. Aspiratorul de mana curata in mod eficient blatul de bucatarie sau interiorul unei masini. Ofera o putere de 3.6Volti si o autonomie de 10 minute. Timpul de incarcare este de 15 ore. Bateria asigura o putere constanta, o durata de viata lunga si lejeritatea aparatului.

Aspiratorul de mana este dotat cu un filtru permanent lavabil. Rezervorul are o capacitate de 350ml pentru praf si se goleste deosebit de usor. Gratie tehnologiei ciclonice, acest aspirator de mana ofera performante de aspirare incomparabile. Dotat cu un maner telescopic acest aspirator ajunge cu usurinta in colturi, in locurile mai greu accesibile. Dispune de un accesoriu pentru zonele dificile pentru o utilizare confortabila si intuitiva.

Puterea sistemului ciclonic actioneaza pentru a separa aerul de praf si pentru a optimiza procesul de aspirare. Sistemul ciclonic ofera performante crescute in aspirare gratie fortei centrifuge create in interiorul containerului. Manerul sau ergonomic in forma de bucla asigura o manuire mai eficienta si ofera garantia unei aspirari confortabile.

Aspiratorul de mana reprezinta solutia perfecta la micile sarcini menajere de zi cu zi. Rezultatele sunt exceptionale. Aparatul se poate transporta cu usurinta intr-o singura mana. Este foarte silentios si functioneaza dupa o incarcare completa in jur de 10 minute. Are o greutate de 0.8 kilograme si se poate transporta cu usurinta oriunde. Este foarte usor de curatat trebuie doar sa apasam pe un buton care elibereaza partea in care este colectata mizeria. Filtrul este lavabil de aceea se recomanda curatarea deasa a acestuia pentru a nu se reduce puterea de suctiune a aparatului. Un aparat deosebit de util atat in interior cat si in masina.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here