Aspirator de mana Taurus UNLIMITED 7.2. – pareri si review

Aspirator de mana Taurus UNLIMITED 7.2. - pareri si review

Un aspirator de mana este un obiect extrem de util pentru curatarea tapiteriei masinii, dar si pentru mentinerea curateniei in locuinta mai ales in cazul familiilor cu copii mici. Se stie foarte bine ca acestia au tendinta de a lasa cat mai multe firmituri in urma lor, dar si de a murdari canapelele sau covoarele asa ca o aspirare rapida este necesara pentru inlaturarea mizeriei.

Avantajele aspiratorului de mana Taurus UNLIMITED 7.2.

Dispune de un sistem Cyclonic cu dubla filtrare care elimina pana la 99% din particulele de praf din atmosfera pentru a lasa in urma un mediu placut si curat unde utilizatorii isi pot desfasura in voie activitatile. Copiii se pot juca linistiti fara sa existe nici cel mai mic pericol pentru dezvoltarea problemelor respiratorii grave care pot pune in pericol sanatatea.

Are un design simplu si elegant, dar si niste dimensiuni compacte asa ca se poate depozita cu usurinta in orice spatiu fara nici cea mai mica problema. Vine impreuna cu o statie de incarcare care se poate monta inclusiv pe perete pentru un acces rapid si eficient.

Accesoriile incluse sunt mai mult decat utile pentru ca asigura o aspirare in profunzime a tuturor suprafetelor din locuinta. De exemplu, duzele pentru spatiile inguste sunt folosite cu succes pentru zonele greu accesibile acolo unde mizeria se aduna si unde este foarte greu de ajuns cu aspiratoarele clasice. De asemenea, peria pentru tapiterie este indispensabila mai ales pentru curatarea canapelelor care trebuie ingrijite in mod corespunzator.

Are o autonomie de 15 minute fiind mai mult decat suficinta pentru aspirarea zonelor murdare si pentru intretinerea curateniei. Aspiratorul are nevoie de un timp de incarcare de pana la 8 ore pentru a putea functiona in continuare la parametri normali.

Puterea de absorbtie este foarte buna mai ales pentru un aspirator de mana ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Este foarte practic si usor de folosit, dar mai ales este foarte usor de curatat.

Un dezavantaj il reprezinta capacitatea de colectectare de doar 0.5 l ceea ce inseamna ca recipientul trebuie spalat dupa fiecare utilizare. Clientii pot considera acest aspect drept un impediment, mai ales in cazul celor care nu au prea mult timp de pierdut.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here