Aspirator fara sac Ariete Jet Force 2791 – pareri si review

Nu toate produsele electrocasnice performante apartin unor companii recunoscute la nivel european. Exista foarte multe aparate performante care isi indeplinesc cu brio sarcinile si care satisfac necesitatile clientilor fara sa aiba in spate un brand celebru. Acesta este si cazul aspiratorului de fata care respecta toate normele si prevederile legale de siguranta oferind cumparatorilor cele mai eficiente rezultate.

Punctele forte ale aspiratorului fara sac Ariete Jet Force 2791

Este un aparat puternic, cu o putere de aspirare de pana la 700 W care elimina in profunzime praful si murdaria. Este dotat cu un filtru HEPA care indeparteaza bacteriile si alergenii in proportie de 99% astfel incat aerul ramane mereu proaspat si curat si utilizatorii au parte de un somn linistit si odihnitor.

Modelul de fata se poate folosi cu succes pe toate tipurile de suprafete ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Accesoriile incorporate sunt cele care simplifica munca in gospodarie si care curata mizeria intr-un timp mult mai scurt. De exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt perfecte pentru zonele greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilierului unde este mult mai greu de ajuns si unde murdaria se depune in exces.

Are un design modern si elegant care atrage privirile cumparatorilor si care se potriveste de minune in orice locuinte. Este un produs mic si compact care nu impiedica desfasurarea zilnice si care poate fi depozitat cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc asa cum se intampla in cazul aspiratoarelor voluminoase. Combinatia de culori este una cat se poate de reusita, iar acest lucru se poate vedea si in cresterea numarului vanzarilor.

Raza de operare atinge aproximativ 5 metri ceea ce ofera un grad ridicat de flexibilitate gospodinelor pentru ca este foarte usor de manevrat. Recipientul de colectare a prafului este foarte usor de golit si de pus la loc avand o capacitate destul de mare. Acest lucru asigura performante excelente de functionare reusind in acelasi timp sa indeplineasa sarcinile tuturor utilizatorilor.

Din pacate nu dispune de un variator de putere ceea ce poate reprezenta un oarecare dezavantaj pentru anumiti utilizatori. Puterea de aspirare nu poate fi reglata in functie de fiecare suprafata in parte asa cum se intampla in cazul altor aparate, insa raportul calitate –pret este unul mai mult decat rezonabil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here