Aspirator fara sac Bosch BGC1UB130 – pareri si review

Bosch este considerata una dintre companiile cu renume pe piata aparatelor electrocasnice bucurandu-se de o traditie de peste 20 de ani in domeniu. Toate produse sunt atent confectioante pentru a oferi clientilor un plus de confort atat de necesar dupa o zi aglomerata la birou. In plus, acestea respecta cu strictete normele eruopene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului fara sac Bosch BGC1UB130

Aparatul se poate folosi cu incredere pe toate tipurile de suprafete ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru clientii care isi doresc sa aiba o locuinta curata si stralucitoare. Praful din covoare este eliminat in profunzime in timp ce murdaria acumulata pe podele dispare ca prin minune fara prea mare efort.

Designul minimalist este cel care atrage atentia si care se reuseste sa se incadreze cu usurinta in orice locuinta. In plus, dimensiunile compacte sunt cele care permit depozitarea in orice spatiu fara ca aparatul sa ocupe prea mult loc si sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Este dotat cu un filtru de curatare a aerului HEPA 13 care ofera unele dintre cele mai spectaculoase rezultate. Bacteriile si acarienii sunt indepartati in totalitate astfel incat mediul ramane perfect curat si sterilizat. Aspiratorul poate fi folosit cu incredere chiar si de catre familiile cu prichindei pentru ca se reduce astfel riscul aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii grave.

Accesoriile incorporate sunt unele dintre cele mai utile pentru ca simplifica munca gospodinelor in locuinta reducand la jumatate timpul petrecut pentru aspirarea tuturor suprafetelor. Spre exemplu, duzele pentru spatii inguste sunt ideale pentru zonele greu accesibile acolo unde praful se depune in exces si unde este foarte de ajuns. Mai mult decat atat, duza pentru tapiterie inlatura orice urma de mizerie de pe canapele pentru un aspect cat mai placut.

Capacitatea de colectare este de 1.4 l ceea ce inseamna ca utilizatorii se bucura de un grad ridicat de autonomie. Recipientul este foarte usor de golit si de curatat, actiune care poate fi realizata cu succes de care toti membrii familiei. De asemenea, raza de operare este una destul de ampla si atinge aproximativ 8 metri. Datorita acestui aspect, femeile pot aspira intreaga incapere dintr-o singura miscare fara sa fie nevoie de schimbarea prizei.

Din pacate nivelul de zgomot este unul destul de ridicat ceea ce poate cauza un real dezavantaj celor din jur. De multe ori, clientii sunt in cautarea unor produse silentioase care sa poata fi folosite la orice ora din zi sau din noapte.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here