Aspirator fara sac Bosch BGS5230S – pareri si review

O inovatie pe piata din tara si de peste hotare, aspiratorul fara sac Bosch se va dovedi achizitia ideala pentru orice casa. Fie ca este vorba de o vila cu multe camere de curatat, de un apartament cu doua camere sau de o cladire de birouri, cu siguranta aspiratorul fara sac Bosch va fi investitia idala pentru curatenie. Este un aspirator cu o putere de 700 de W si o capacitate de colectare de 3 litri, care are un tub telescopic metalic si un filtru inteligent, un filtru HEPA si un senzor care arata cand acest aspirator necesita o atentie speciala.

Puncte forte aspirator fara sac Bosch

Modelul de aspirator Bosch se va dovedi a fi cel mai silentios aparat de acest gen, cu o tehnologie unica, fiind foarte silentios, puternic, si necesitand o intretinere minima. Aspiratorul fara sac Bosch nu depaseste 66 de decibeli, pentru ca are un sistem Silence Sound integrat. Mai mult decat atat, tehnologia inalta da rezultate de curatare extraordinare cu un consum de energie redus. Sistemul complet de curatare automata a filtrului de praf se va dovedi din nou un mare avantaj al acestui asporator, precum si prezenta filtrului igienic HEPA lavabil. Acesta este perfect pentru persoanele cu diferite alergii sau cu astmă. Nu exista costuri de inlocuire.

Aspiratorul de la Bosch se alimenteaza la retea, aspira murdaria uscata, are un derulator automat al cablului si este potrivit pentru mai multe suprafete. Vine insotit de un accesoriu pentru spatii inguste, o perie standard si una pentru tapiterie, astfel incat nicio suprafata sa nu fie omisa. Aspiratorul fara sac de la Bosch are o raza de operare de 11 metri si un cablu de 8 metri, nu face prea mult zgomot insa are o putere destul de mica de aspirare in raport cu pretul la care este prezentat. Ceea ce inseamna ca aspiratorul Bosch se va dovedi o alegere inteleapta pentru multi utilizatori, insa cu o investitie initiala destul de mare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here