Aspirator fara sac Dirt Devil Func 1.1 – pareri si review

Uneori, curatenia periodica a locuintei ne poate lua prea mult timp, sarcina aceasta fiind de cele mai multe ori una obositoare, o corvoada pentru multi. De aceea, este bine sa alegem cel mai bun si mai potrivit aspirator care sa ne usureze munca si sa ne ajute sa obtinem cele mai bune rezultate. Un aspirator fara sac te poate ajuta enorm in procesul de curatenie, prezinta numeroase avantaje printre care amintim puterea mare de aspirare si sitemul de filtrare.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Dirt Devil Func 1.1, Single-cyclonic

Acest aspirator face parte din seria de aspiratoare fara sac lansate recent. Acesta din urma se caracterizeaza printr-un design compact, printr-un aspect placut si solid. Acest model se prezinta cu o caroserie neagra, eleganta ceea ce ofera un contrast magnific cu colectorul transparent rosu. Gratie unui format mic, acest aspirator permite o manuire facila, cantareste doar 4,3 kilograme ceea ce se dovedeste a fi deosebit de eficient in momentele in care trebuie sa il transportam la etajul casei de exemplu. In plus, gratie celor trei roti moi (2 fixe si una multidirectionala) acesta din urma poate fi transportat oriunde prin casa fara niciun efort.

Acest aspirator este echipat in egala masura cu un tub telescopic din metal care ii confera ergonomie. Datorita pozitiei de parcare, aspiratorul poate fi depozitat cu usurinta oriunde in casa. Are o putere de 800W ceea ce inseamna ca ofera o putere destul de mare de aspirare, in special pe suprafetele dure. Este livrat cu o perie standard, cu o perie polivalenta ideala pentru toate tipurile de suprafete si cu o perie speciala pentru pachet. In plus, acest aspirator mai beneficiaza de o perie rotativa, extrem de utila pentru covor. Este incadrat in clasa de eficienta enrgetica B si are o raza de actiune de 7,5 metri. Capacitatea recipientului de colectare a prafului este de 1.5 litri.

Acest aspirator este accesibil, performant, dispune de un finisaj elegant si de tehnologii de top pentru o curatare eficienta si rapida. Poate fi utilizat si pe spatiile mai inguste si este dotat cu un filtru HEPA ceea ce inseamna ca este ideal pentru persoanele care sufera de alergii sau de astm.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here