Aspirator fara sac Dirt Devil Func 3.1 – pareri si review

Daca esti genul de persoana careia ii place sa mentina curatenia in casa, atunci cea mai potrivita alegere pentru tine este aspiratorul fara sac. Aspiratorul fara sac este ideal pentru utilizarea zilnica deoarece imbina in mod eficient flexibilitatea de care fiecare din noi avem nevoie cu rezultate excelente. Aspiratorul fara sac este mult mai igienic decat aspiratorul fara sac datorita faptului ca poate fi curatat mai usor si mai rapid. Recipientul de colectare a prafului se poate goli dupa fiecare utilizare in parte. In plus, aspiratorul fara sac are o putere mai mare de aspirare.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Dirt Devil Func 3.1


Aspiratorul fara sac afiseaza nota A
, cea mai buna posibila in cazul aspiratoarelor fara sac, in ceea ce priveste performanta de curatare a suprafetelor mai dure si calitatea filtrarii. Sistemul de filtrare al aspiratorului fara sac este permanent, usor de spalat cu apa curata. Cat despre filtrul de evacuare al aerului acesta este din material HEPA ceea ce iti permite sa beneficiezi de un aer purificat.

Acest aspirator fara sac este dotat cu tehnologia ciclonica care separa praful de aer datorita puterii centrifuge. Aceasta tehnologie asigura o excelenta putere de aspirare chiar si in momentele in care praful incepe sa se acumuleze in recipientul de colectare. Datorita periei duble vei beneficia de aparatul ideal pentru aspirarea tuturor tipurilor de sol: parchet, gresie, mocheta sau linoleum. O perie aditionala, special conceputa pentru parchet este pusa la dispzoitia utilizatorilor.

Compact, acest aspirator fara sac nu ocupa mult loc si este usor, extrem de usor de deplasat dintr-o incapere in alta, sau la etaj, pe scari. Raza sa de actiune este de 7.5 metri ceea ce permite circularea mai libera a aparatului si aspirarea unor suprafete mai mari fara ca aparatul sa fie scos din priza. Aspiratorul dispune de o capacitate de 1,5 litri ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa golesti recipientul pentru praf atat de des. Este perfect pentru uzul casnic, usor de utilizat pana si in cele mai inguste spatii. Un aparat performant, cu un raport calitate/pret excelent.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here