Aspirator fara sac Dirt Devil Func 4.1, Single-cyclonic – pareri si review

Aspirator fara sac Dirt Devil Func 4.1, Single-cyclonic - pareri si review

Gospodinele cauta in permanenta un aspirator care sa le simplifice viata si care le ofere un plus de confort. Nimeni nu mai are timp sa petreaca ore in sir curatand si aspirand locuinta asa ca noile modele de aspiratoare sunt mult mai eficiente si mult mai performante astfel incat totul se realizeaza simplu si rapid.

Dirt Devil este una dintre cele mai inspirate alegeri datorita faptului ca producatorul este considerat numarul unu in Statele Unitate ale Americii in ceea ce priveste produsele de ingrijire. In plus, toate aparatele reusesc sa indeplineasca necesitatile tuturor membrilor familiei ceea ce aduce un mare beneficiu in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale aspiratorului fara sac Dirt Devil Func 4.1, Single-cyclonic, 800 W

Are un design simplu si elegant care atrage privirile cumparatorilor fiind in acelasi timp foarte usor de folosit. De asemenea, poate fi depozitat cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. Dimensiunile compacte permit un grad ridicat de manevrabilitate.

Este un aspirator performant care se poate folosi pe mai multe suprafete, inclusiv pe covoare, tapiterie, mobilier sau chiar podele. Aspira in totalitate orice urma de praf sau de mizerie lasand totul in jur sa straluceasca. Mai mult decat atat, timpul petrecut pentru curatarea locuintei se injumatateste, iar gospodinele sunt mai mult decat incantate de aceasta alegere.

Motorul are un grad ridicat de eficienta incadrandu-se in clasa energetica B ceea ce inseamna ca are un consum mult mai redus de energie. Are o raza de actiune de pana la 7.5 m datorita cablului de alimentare asa ca utilizatorii au parte de un grad ridicat de manevrabilitate.

Este dotat cu o serie de accesorii care sunt extrem de utile, mai ales in cazul spatiilor inguste acolo unde este destul de greu de ajuns. Duzele speciale simplifica munca gospodinelor indepartand praful din spatele mobilierului sau de sub canapele acolo unde mizeria se aduna in exces.

Are chiar si un accesoriu pentru eliminarea parului de animale care este indispensabil persoanelor care locuiesc in casa alaturi de caine sau de pisici. Aspiratorul Dirt Devil indeparteaza orice urma de par de pe canapea pentru a asigura un mediu curat si placut.

Din pacate nu este dotat cu un variator de putere ceea ce poate reprezenta un dezavantaj, mai ales in momentul aspirarii unor suprafete variate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here