Aspirator fara sac Dirt Devil gama Rebel – pareri si review

Nu stii ce aspirator este mai potrivit pentru locuinta ta? Cu sac sau fara sac? Tehnlogia moderna vine cu o propunere pentru tine, aspiratorul fara sac. Un aparat care te ajuta sa economisesti bani deoarece nu va mai trebui sa schimbi sacul, sa te bucuri de o putere mai mare de aspirare si sa elimini mirosurile neplacute gratiefiltrului HEPA.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Dirt Devil gama Rebel

Lejer si usor de utilizat, acest aspirator fara sac este ideal pentru aspirarea tuturor solurilor gratie periei sale duble si periei special concepute pentru mobila si tapiterie. Acest aspirator beneficiaza de tehnologia Single Cyclonic si este destinat exclusiv utilizarii casnice. Se poate folosi atat pentru aspirarea pardoselilor uscate cat si podelelor si covoarelor dar si pentru aspirarea mobilei si tapiteriei. Incadrat in clasa de eficienta energetica A, consumul mediu anual al acestui aspirator fara sac este de 29kw. Raza sa de actiune este de 9 metri ceea ce inseamna ca permite aspirarea unor suprafete mai mari fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa debranseze aparatul de la priza electrica.

Pentru un confort in timpul utilizarii, acest aspirator este prevazut cu un maner ergonomic soft-touch dar si cu un maner pentru transportare. Pentru a se evita deteriorarea mobilelor sau podelelor in timpul curateniei, acest aspirator fara sac este echipat cu roti din cauciuc. Dispune de un indicator LED care anunta cand recipientul de colectare a prafului si mizeriei s-a umplut. Compact, este ideal atat pentru suprafetele mici cat si pentru cele medii.

Nu mai trebuie sa precizam faptul ca acest aspirator fara sac este extrem de usor de manevrat si ca greutatea redusa permite transportarea sa fara probleme dintr-o incapere in alta. In ceea ce priveste nivelul de zgomot acesta este de 79dB. In functie de duza atasata aspiratorului, aspiratorul se poate folosi pentru a curata tapiteria sau mobilierul. Este prevazut cu un derulator automat de cablu. Acest aspirator fara sac este accesibil oricui si deosebit de performant, beneficiind de un finisaj elegant si de tehnologii de top pentru o curatenie rapida si eficienta a casei. Un aspirator fara sac perfect pentru uzul casnic, care ne va usura treaba in gospodarie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here