Aspirator fara sac Dirt Devil Popster – pareri si review

90% din consumatori nu pot decide care este cel mai potrivit sac pentru aspiratorul lor. In mod normal, aparitia pe piata a unui nou tip de aspirator inseamna, implicit, un nou tip de aspirator asa ca gasirea celui potrivit nu este o sarcina tocmai usoara. Din fericire exista pe piata aspiratoarele fara sac care fac din curatenia casei o sarcina usoara si rapida, fara prea mari batai de cap.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Dirt Devil Popster

Pe langa performanta si faptul ca sunt extreme de compacte, aspiratoarele din gama acestor noi modele Popster atrag in special datorita culorilor propuse de brandul Dirt Devil: corail, albastru splash si verde lamaie. Modelul de fata este albastru. 3 culori vitaminizate pentru intretinerea suprafetelor din casa. Acest aspirator fara sac este dotat cu nota A in ceea ce priveste performanta dar si calitatea filtrarii. Este dotat cu un filtru HEPA pentru un aer mai purificat. Acest tip de filtru este folosit de obicei in mediile spitalicesti drept urmare aerul rezultat este perfect curat.

Acest aspirator fara sac este relativ compact, are o greutare de 4,3 kilograme. Nu mai trebuie sa precizam faptul ca este foarte usor de manevrat si ca greutatea sa redusa ne permite sa il transportam dintr-o incapere in alta fara prea mari eforturi. In ceea ce priveste nivelul sonor, acest aspirator emite 81dB. Putin mai mult decat media, majoritatea aspiratoarelor fara sac au un nivel sonor de maxim 79dB. In ceea ce priveste accesoriile, acest aspirator fara sac este livrat cu doua perii. Una este special conceputa pentru parchet si pentru suprafetele mai fragile iar cealalta este o perie turbo pe care o vor aprecia cu siguranta toti posesorii de animale de companie. Aspiratorul poseda in egala masura un accesoriu pentru spatii inguste si o perie pentru mobile.

Acest aspirator fara fir este relativ performant la un pret mai mult decat avantajos. Vine cu o putere de 800W si cu o capacitate de colectare de 1,5 litri. Aspiratoarele fara sac sunt de obicei mai scumpe de aceea pretul acestui model este mai mult decat avantajos. In ceea ce priveste eficienta este un aspirator care isi tine promisiunea facuta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here