Aspirator fara sac Dirt Devil Rebel 54HF, 800w, 1.8L, Filtru Hepa – pareri si review

Aspiratoarele si celelalte electrocasnice isi schimba de la an la an functiile, utilitatea, se dovedesc mult mai eficiente si sunt prevazute cu detalii care asigura o curatare in profunzime. Dirt Devil este o companie producatoare de electrocasnice, un brand international care a luat nastere in Statele Unite ale Americii si a continuat sa se extinda in intreaga lume. Eficienta produselor Dirt Devil consta in performanta motorului, in tehnologiile inovatoare si in designul distinct al capetelor de aspirare moderne. Modelul de aspirator fara sac Dirt Devil cu o capacitate de 1.8 litri este perfect pentru orice locuinta!Aspirator fara sac Dirt Devil Rebel 54HF


Puncte forte aspirator fara sac Dirt Devil

Aspiratorul de praf fara sac Dirt Devil dispune de un filtru de evacuare Hepa Media, de un tub telescopic foarte eficient, precum si de unele accesorii care fac mai usoara curatarea zilnica sau saptamanala a podelelor, a locuintei, a suprafetelor care necesita ingrijire constanta. In plus, o viata fara praf inseamna o viata mai frumoasa, respiratie mai usoara, absenta alergiilor si o stare de bine a intregii familii!

Aspiratorul fara sac Dirt Devil dispune de o perie de tapiterie, o perie de mobilier si chiar o duza pentru spatii inguste, toate se vor dovedi excelente in curatarea in profunzime. Aspirarea este uscata, iar capacitatea de colectare este de 1.8 litri, suficient pentru o familie care obisnuieste sa isi curete locuinta zilinic.

Nu face prea mult zgomot, deci este un produs silentios, cu o putere mare a motorului, insa are si un pret pe masura: foarte ridicat in comparatie cu alte produse si cu asteptarile oamenilor cu salarii mici. Acest aspirator este ideal pentru multi-suprafete, este incadrat in clasa A de eficienta energetica, este performant in curatarea covoarelor si a suprafetelor dure si are o greutate de 5 kilograme, suficienta pentru o deplasare lejera dintr-o camera in alta.

Asadar, exceptand pretul care se poate dovedi dezavantajos, restul caracteristicilor cu siguranta vor fi pe placul utilizatorilor pasionati de curatenie si cu un interes ridicat spre mentinerea mediului de lucru sau de locuit in conditii decente.

Noile modele de aspiratoare Dirt Devil sunt cu siguranta mult mai eficiente fata de vechile produse pe care oamenii obisnuiau sa le foloseasca, sa schimbe sacii, filtrele, sa se umple de praf la ghena de gunoi in incercarea de a mentine aspiratorul gol sau sa cumpere saci noi si sa cheltuiasca foarte multi bani. Un aspirator vertical scuteste utilizatorii de toate aceste cheltuieli si de toate aceste activitati epuizante.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here