Aspirator fara sac Dirt Devil Yazz 1.1, 800 W, 2.5 l, 3 accesorii, Filtru HEPA – review

Dirt Devil este unul dintre brandurile cu renume avand o vechime de peste 100 de ani pe piata produselor electrocasnice. Exista o gama variata de aspiratoare, dar si de aparate de curatat cu aburi care simplifica munca gospodinelor si care ofera o eficienta sporita.

Toate produsele sunt accesibile din punct de vedere financiar oricarui buzunar, sunt performante si dispun de un design elegant si modern care atrage privirile inca din primul moment. Solutiile oferite de firma producatoare sunt ideale pentru curatara intregii locuinte intr-un timp redus.Aspirator fara sac Dirt Devil Yazz 1.1

Avantajele achizitionarii aspiratorului fara sac Dirt Devil Yazz 1.1

Este foarte practic si comod fiind extrem de usor de curatat. Mai mult decat atat, se poate folosi cu succes inclusiv in spatiile inguste acolo unde este foarte de greu de ajuns si unde mizeria si praful se aduna in exces.
Aspiratorul se poate folosi cu incredere pe mai multe suprafete si este chiar recomandat pentru curatarea podelelor dure sau a covoarelor reusind sa curete in profunzime praful. Este dotat cu o serie de accesorii foarte utile asa cum este peria 3 in 1, dar si peria pentru parchet care lasa in urma o suprafata curata si neteda lipsita de orice urma de mizerie.

Consumul de energie este unul redus datorita puterii motorului care atinge doar 800 W. Cu toate acestea are o putere de absorbtie extraordinara fiind un model apreciat de catre toti cumparatorii. In plus este dotat si cu un filtru HEPA care elimina impuritatile si care asigura un aer curat dupa fiecare utilizare. Oamenii trebuie sa traiasca intr-un mediu placut si igienizat unde nu exista riscul aparitiei alergiilor sau dezvoltarii unor probleme respiratorii.

Are un maner lung care permite o mai buna manevrare, dar si un derulator automat de cablu pentru a se putea strange simplu si rapid. Capacitatea de colectare este de 2.5 l ceea ce ofera o autonomizare reusind sa curete un apartament fara nici cea mai mica problema. Recipientul este foarte usor de scos si de curatat ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Este un produs compact, cu dimensiuni mici si cu o greutate scazuta motiv pentru care este foarte usor de depozitat si poate fi transportat cu usurinta dintr-o incapere in alta de catre toti membrii familiei.

Un dezavantaj il reprezinta nivelul zgomotului care atinge 80 dB si care poate sa fie destul de deranjat. Din pacate, nu este un produs care se poate folosi la orice ora din zi si noapte deoarece este galagios si deranjeaza vecinii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here