Aspirator fara sac DomoClip DOH105R – pareri si review

Exista pe piata tot felul de obiecte electrocasnice, de la cele mai ieftine care sunt accesibile oricarui buzunar, pana la cele mai scumpe care se adreseaza doar unei anumite categorii sociale de clienti si care detin functii cu adevarat inovatoare. Spre exemplu, aspiratoarele DomoClip se incadreaza in bugetul tuturor romanilor reusind sa satisfaca in acelasi timp necesitatile membrilor familiei.

Chiar daca firma producatoare nu este atat de cunoscuta pe plan international, aspiratoarele respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera un plus de garantie in momentul achizitionarii. Aparatele sunt eficiente si practice astfel incat pot fi manevrate cu usurinta de orice potential client.

Avantajele achizitionarii aspiratorului fara sac DomoClip DOH105R

Are un design modern si inovator care se potriveste de minune in orice locuinta si care ofera un aer elegant si rafinat. Mai mult decat atat, are niste dimensiuni compacte asa ca poate fi depozitat cu usurinta fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Modelul de fata are o capacitate de colectare de pana la 2 l ceea ce ofera un grad ridicat de autonomie pentru ca recipientul nu trebuie golit dupa fiecare utilizare asa cum se intampla in cazul altor modele existente pe piata la ora actuala.

Sistemul multi-ciclonic este cel care elimina praful in profunzime si care lasa in urma o atmosfera placuta si curata unde utilizatorii se pot odihni linistiti. Filtrul lavabil inlatura bacteriile si alergenii ceea ce inseamna ca bebelusii pot avea parte de un somn perfect fara sa existe riscul dezvoltarii alergiilor.

Aspiratorul vine impreuna cu o serie de accesorii care inlatura praful chiar si din spatiile greu accesibile asa cum sunt cele din spatele mobilierului sau de sub pat unde se ajunge mult mai greu si unde mizeria se aduna in exces. Duzele pentru spatii inguste sunt mai mult decat utile si pot fi folosite cu incredere pentru toate tipurile de suprafete oferind niste rezultate extraordinare.

Raza de actiune este foarte ampla datorita cablului de alimentare care permite aspirarea incaperii dintr-o singura miscare. Este un produs usor de manevrat care insa ofera un consum destul de ridicat de energie electrica ceea ce poate cauza un real dezavantaj pentru anumiti clienti. Incadrarea in clasa energetica C presupune o crestere constanta a facturilor de curent in functie de perioada de utilizare a produsului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here