Aspirator fara sac Dyson Big Ball Absolute – pareri si review

Dyson a revolutionat piata produselor electrocasice prin lansarea unor aparate care depasesc cu mult imaginatia romanilor si care isi desfasoara activitatile in cel mai simplu si util mod. Cu un design unic, aspiratoarele sunt unele dintre cele mai apreciate produse la ora actuala pentru ca simplifica munca oamenilor in gospodarie oferindu-le un plus de confort.

Merita achizitionat aspiratorul fara sac Dyson Big Ball Absolute?

Fara doar si poate investitia este una cat se poate de profitabila avand in vedere functiile multiple pe care modelul de fata le detine. Puterea de aspirare a aparatului ramane acceasi indiferent de perioada de utilizare ceea ce reprezinta un mare avantaj avand in vedere aspiratoarele clasice ale caror filtre trebuiau curatate la cateva saptamani.

Din graba, gospodinele pot rasturna aspiratoarele ceea ce presupune intreruperea activitatii si repunerea in pozitii a acestora. Din fericire, produsul de fata isi restabileste singur pozitia datorita formei rotunjite, dar si a centrului de greutate situat mult mai jos. Prin efectul propriei greutatii, aspiratorul revine in pozitia de ehilibru fara nici cel mai mic efort din partea utilzatorilor.

Accesoriile incluse sunt unele dintre cele mai utile pentru ca indeparteaza mizeria in timp ce protejeaza suprafetele astfel incat sa nu se zgarie sau sa se deterioreze. Spre exemplu, peria Turbo poate fi utilizata cu succes atat pentru covoare sau mochete, dar si pe podele. Praful este aspirat, iar in urma totul ramane mult mai curat si mult mai stralucitor.

Are o capacitate de colectare d 2 l ceea ce inseamna ca recipientul nu trebuie curatat si golit dupa fiecare utilizare asa cum se intampla in cazul altor modele existente in magazine la ora actuala. Acesta este motivul pentru care Dyson le ofera gospodinelor un grad mult mai ridicat de autonomie, dar si de flexibilitate. In plus, dispune de un mecanism nou care este special conceput pentru golirea igienica a compartimentului pentru praf.

Cu un design modern si interesant, aspiratorul atrage in mod inevitabil privirile potentialilor cumparatori. Mai mult decat atat are si niste dimensiuni reduse astfel incat este foarte usor de depozitat in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

In ciuda tuturor acestor calitati, pretul de achizitie al produsului este unul care depaseste cu mult bugetul clientilor obisnuiti ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here