Aspirator fara sac Dyson BIG BALL – pareri si review

Aspiratoarele fara sac sunt la moda! Cele cu sac trebuie sa fie foarte performante ca potentialii cumparatori sa le mai ia in calcul pentru o viitoare achizitie. Modelul de aspirator fara sac Dyson BIG BALL este o investitie sigura si de durata, cu o capacitate de 1.6 liti si tub telescopic si o putere fantastica de 800 de W.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Dyson BIG BALL

Cea mai impotanta caracteristica a acestui model de aspirator este absenta sacului. Omul nu mai trebuie sa poarte si grija acestuia, sa il schimbe, sa il spele, sa cumpere altul. Ci pur si simplu aspiratoarele fara sac sunt solutia mult mai moderna si mai confortabila pentru o curatenie mai eficienta.

Aspiratorul Dyson BIG BALL se alimenteaza la retea, asigura aspirare uscata in toata casa, are derulator automat al cablului si este ideala pentru mai multe tipuri de suprafete. Are tub telescopic, lung si rezistent si o greutate de aproximativ 7 kilograme, insa este facil de manevrat si mutat dintr-o incapere in alta.

Aspectul aspiratorului Dyson BIG BALL este modern, inedit, este „imbracat” in culorile albastru si argintiu, are un aspect care ar face invidios pe oricine detine un model mai vechi de aspirator cu sac. Are o duza comuna, o duza de tapiterie, o perie de mobilier si o perie de tapiterie ca si accesorii si foloseste tehnologia Dyson 2 Tier Radial Cyclone.

Capacitatea de colectare a mizeriei este de 1.6 litri, puterea de aspirare este de 800 de W si raza de operare de aproape 10 metri. Singurul dezavantaj ar fi zgomotul produs in timpul operarii si desigur si pretul. Insa acestea sunt compensate cu succes de celelalte avantaje pe care le ofera utilizatorilor.

Acest aspirator fara sac Dyson BIG BALL este recomandat tuturor persoanelor care pun accent pe curatenie, indeosebi celor cu copii mici, animale de companie, batrani ori bolnavi in ingrijire care au nevoie de conditii speciale, celor cu probleme respiratorii, astmaticilor dar si alergicilor. Aspiratorul este o investitie buna pe mai multi ani, este fiabil si rezistent, curata bine si strange praful si scamele de oriunde si isi merita cu prisosinta fiecare ban cheltuit. Nici urma de praf sau de par dupa aspirare!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here