Aspirator fara sac Dyson Cinetic Big Ball Musclehead – pareri si review

Daca gasesti mereu ceva de facut prin casa si iti place sa mentii curatenia in fiecare zi atunci cea mai potrivita alegere pentru tine este aspiratorul fara sac. Ideal pentru folosirea zilnica, aspiratorul fara sac imbina intr-un mod eficient flexibilitatea de care ai nevoie cu rezultatele de calitate.

Caracteristici si avantaje aspirator fara sac Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Acest aspirator fara sac este deosebit de performant. O investitie destul de mare insa pe care nu o vei regreta daca esti in cautarea unui aspirator super puternic care nu necesita prea mare intretinere. Accesoriile combinate ale acestui aspirator fara sac au fost foarte bine gandite. Nu mai trebuie sa schimbi accesoriile trecand de pe covor pe parchet sau gresie. Peria principala Muscle Head se va adapta automat oricarui tip de pardoseala ceea ce permite o aspirare eficienta. Senzorul de suprafata este cel care va declansa automat reglajul pe inaltime al periei in functie de tipul de pardoseala aspirata pentru maximizarea puterii de aspiratie.

Cablul de alimentare de 6,6 metri permite acoperirea unei suprafete mari de lucru, de aproximativ 11 metri fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa debranseze aparatul de la priza electrica. Acest aspirator fara sac poseda o mare mobilitate. Corpul aparatului urmeaza miscarile utilizatorului cu fluiditate si ocoleste fara probleme obstacolele. Acest aspirator fara sac beneficiaza de tehnologia Dyson Cinetic care pastreaza nealterata puterea de aspirare. Dyson Cinetic este capabila sa capteze praful microscopic care nu face decat sa infunde filtrele aspiratoarelor traditionale. Filtrele acestui aspirator fara sac nu necesita spalare sau inlocuire. Cele 36 de cicloane Dyson Cinetic oscileaza pe frecvente mari, de pana la 5000HZ ceea ce inseamna ca impiedica praful microscopic sa se acumuleze in filtre. Cu alte cuvinte, puterea de aspiratie ramane nealterata si dupa un an de zile.

Aspiratoarele Big Ball asemeni modelului de fata au o forma rotunjita si un centru de greutate situat in partea inferioara. In cazul in care se rastoarna, aspiratorul isi va restabili imediat pozitia initiala prin efectul propriei greutati. Acest aspiator dispune de un mecanism nou special conceput pentru golirea igienica a recipientului de colectare a prafului. Manerul care se articuleaza la 360 de grade garanteaza o aspirare usoara si adaptabilitate in orice colt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here