Aspirator fara sac Dyson Cinetic BigBall Musclehead – pareri si review

Inovatia reprezinta una dintre cheile evolutiei iar evolutia reprezinta pasul pe care ar trebui sa-l faca orice om pentru un confort la standarde ridicate. In aceasta privinta, compromisurile materiale nu ar trebui sa-si gaseasca loc in alegerile care sunt facut pentru echiparea completa si corecta a casei. Un aspirator de calitate superioara, a carei garantii este sustinuta si printr-un pret ceva mai mare, reprezinta una dintre acele alegeri pe care le fac persoanele responsabile ce-si doresc doar ceea ce este ma bun pentru locul pe care-l numesc acasa. Un astfel de produs special este cel pe care il propun cei de la Dyson, firma care reuseste sa aduca inovatia si un strop din originalitatea futurista mult mai aproape de fiecare client.

Avantajele aspiratorului fara sac Dyson Cinetic BigBall Musclehend

Atunci cand un produs destinat activitatilor casnice, adica foarte util, este oferit la un pret destul de mare, trebuie sa se expuna majoritatea motivelor pentru care o astfel de alegere poate sa fie considerata una avantajoasa, iar investita ar trebui sa fie facuta negresit. In cazul acestui aspirator Dyson trebuie mentionat faptul ca este un model fara sac, ce utilizeaza aspirarea uscata si care se alimenteaza la retea.

Motorul sau are o putere impresionanta de 1300 W iar capacitatea de colectare este de 1.6 litri. Lungimea cablului este de 6.6 metri ceea ce ii ofera o raza de actiune de aproximativ 9.7 metri. Trebuie mentionat faptul ca acest aspirator poate sa fie utilizat doar pe podele dure, astfel trebuie sa fie ferit de covoare, carpete, mochete sau orice suprafata textila.

In ceea ce priveste aspectul, acest aspirator fara sac Dyson are capacitatea de a impresiona, avand un design ce pare sa vina din viitor. Desi cantareste 7.64 kg, este simplu de manevat, sesiunile de curatare devenind placute, relaxante iar durerile de spate doar o amintire neplacuta.

Un minus important pe care il prezinta aspiratorul celor de la Dyson este faptul ca poate sa para ceva mai deranjant fonic, avand in vedere ca nivelul de zgomot produs ajunge pana la valoarea de 81 dB. Acest dezavantaj este important, avand in vedere pretul destul de mare la care poate sa fie achizitionat acest model.

Uneori viitorul vine ambalat in fel de fel de obiecte utile in orice locuinta, iar in aceasta forma nu ar trebui sa fie ignorat, asa cum este in cazul acestul aspirator fara sac Dyson.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here